Най - вълнуващия въпрос зимно време.
lakosste - специалист
Здравейте,
Имам проблем с гасенето на РВ-20
Когато пламъка е на нула ,иконата с пламъчето не се променя на зачертано пламъче-тоест че е вече трябва да завърши гасенето с прочистване.
Горелката стои в положение + 3 min. и си върти шнека и си работи вентилатора.
Реално няма огън но иконата с пламъка е активна въпреки че показва нула.
Като извадя кабела и го включа иконата се променя на зачертано пламък и процес а на гасене се завършва.
Някакви идеи?
LazarGanev - "Велик майстор"
Мяза на софт, да се пробва с преинсталация
lakosste - специалист
съб фев 05, 2022 10:03 amLazarGanev написа:
Мяза на софт, да се пробва с преинсталация
Звънях на човека който я монтира,но той каза че не може да я преинсталира.
Трябвало да звъня в Натурела.
Няма как в средата на зимата да се случи това.
Сега съм я изключил за малко пък да видим.
Сега не я изключвам ,освен з почистване но като стане топло напролет......
Човекът, който я е монтирал може да не е официален сервиз, а просто подизпълнител. Обърни се към фирмата, която е подписала гаранцията, а ако и те не могат - питай в Грейко към кого да се обърнеш. Всеки сервиз трябва да може да свърши тази операция. Ако горелката е гаранционна, пак ли ще ти откаже сервиз? Натурела не са длъжни да вършат работата на сервиза, ти не си длъжен да чакаш с дни, като работата е за 10 минути на място.
6osi6 - майстор
съб фев 05, 2022 10:09 amlakosste написа:
......
Ако има USB, пращат ти софтуера на пощата, записваш на нова флашка и преинсталираш.
съб фев 05, 2022 3:17 pm6osi6 написа:
... преинсталираш.
За всеки случай предварително приготвяш кожуси и духалки :cool:
lakosste - специалист
съб фев 05, 2022 10:43 amLazarGanev написа:
Човекът, който я е монтирал може да не е официален сервиз, а просто подизпълнител. Обърни се към фирмата, която е подписала гаранцията, а ако и те не могат - питай в Грейко към кого да се обърнеш. Всеки сервиз трябва да може да свърши тази операция. Ако горелката е гаранционна, пак ли ще ти откаже сервиз? Натурела не са длъжни да вършат работата на сервиза, ти не си длъжен да чакаш с дни, като работата е за 10 минути на място.
Човека е представителя на Грейки за моя район.
Той ми подписа гаранцията,но тя не е гаранционна така че се надявах на след гаранционен сервиз.
Нормално е да звъннеш и да ти се окаже съдействие,разбира се че ще си платя защото не е в гаранция.
Но аз не пиша тук за да обвинявам човека-той ми каза че не може да я преинсталира макар че като сервиз би трябвало но както и да е.
Затова търся съвети тук.
Ясно е че няма как да а стоим с кожуси и Габини😁
Съжалявам, че все още има такива представители. Но има и други в твоя регион, потърси тях. Става и в офис, ако я занесеш
6osi6 - майстор
съб фев 05, 2022 3:21 pmLazarGanev написа:

За всеки случай предварително приготвяш кожуси и духалки :cool:
Защо. Какъв е проблемът?
Понякога се закучва.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: