Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Жако - специалист
Здравейте колеги.
Така да се каже тази тема е за пилети.
Защото ми омръзна да си правя експерименти две зими с разни евтини пилети които само пепиляци правят и щлака и калориите им са слаби.
Основно ме интересуват букови и производителите да са регион ловеч плевен троян левски.
Пак се извинявам че това е друга тема но се нодявам на отзиви от колеги които са опитали това което ще ми предложят.
Пишете на лично.
:) :) :) :)
Последна промяна от Жако на чет апр 07, 2022 1:00 am, променено общо 2 пъти.
Жако - специалист
Здравейте колеги.
Така да се каже тази тема нее за пелети но искам да питам да ме насочите за марка пилети по калорични.
Защото ми омръзна да си правя експерименти две зими с разни евтини пилети които само пепиляци правят и щлака и калориите им са слаби.
Основно ме интересуват букови и производителите да са регион Ловеч Плевен Троян Левски Павликени. Севлиево също нее много далеч.
Пак се извинявам че това е друга тема но се нодявам на отзиви от колеги които са опитали това което ще ми предложят.
Пишете на лично.
krasi92 - майстор
Какво общо имат пелети с пилети според теб.
чет апр 07, 2022 9:09 pmkrasi92 написа:
Какво общо имат пелети с пилети според теб.
Е, не съм даскал по граматика, ама му разбирам (на Жаксъна).
Въпреки някои дразнещи неща, по възрастните трябва да се уважават.
Затуй си позволих спамът.
Запетайка и въпросителен не ползваш ли? Не те критикувам- само питам.

пп. Редактирах, за да поясня какво "му разбирам".
pi6ligara - специалист
Хора, как вървят сега пелетите като пари? Рано ли е още да се търсят за следващия сезон, дали ще паднат цените май, юни? Днес питах на едно място в Плевен за пелети за нови сезон и ми предложиха широколистни Рико Стил Троян на 700лв палето :shock: :?
prascho - майстор
Силно е вероятно цените да се задържат високо няколко години. Напечатаха се много пари, но и войната на късия също поддържа нивото на енергоизточниците високо...
ls1 - напреднал
Така е. Очаквам бананите и кокосовите орехи да поскъпнат значително. Все пак - Украйна е огромен производител на банани и е фрашкано с палми.
prascho - майстор
Европа ще плаща висока инфлация, десетилетие ще трябва на Украйна да възстанови изтеклия човешки потенциал, жертви и инфраструктура, руснаците столетие ще мрат от глад.
Svezar - специалист
Мисля, да спра да давам пари на производителите на пелети , които се опитват да правят от пръдня-боя и да ми ги продават на цена, все едно ги правят от тиково дърво ! И тока поскъпва, но поне качеството му е гарантирано :!:
silent - майстор
Аз съм заредил за 2сезона напред...надявам се дотогава да се изяснят нещата...пак ще кажа не се замозаблуждавайте че ще има евтина алтернатива....всичко ще върви нагоре към изравняване....или а дано надолу към изравняне ма надали....не съм адвокат на производителите но добива на дърва със сигурност е поскъпнал...реже се с бензин за 3лв.извозва се с високо проходими машини с дизел за 3лв и газ 1.60...тока скъп за газта да не говорим хората които работят по веригата искат повече пари... ми по скъпо ще е ...колко обаче и дали има спекула това е отделен въпрос...

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: