Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ivanovbg - майстор
пон окт 07, 2024 10:21 pmmulambo написа:
Здравейте, имам проблем с печка алфа плам комо15 kV при старт запалва палетите и като стигне 50 градуса на водата пуска помпата изписва work 5 и режим modilat и градусите стават 45 и помпата спира (не включва 1,2,3,4,5-та степен) беше изключена цяло лято.
На каква температура на въздуха си я нагласил? Сложи я на по висока.
нагласих я на 15 градуса на стаята и 60 на водата 1380 са оборотите на двигателя work 5
ivanovbg - майстор
То си е хладилник с тези 15⁰. Направи я 24⁰
пон окт 07, 2024 11:06 pmmulambo написа:
нагласих я на 15 градуса на стаята и 60 на водата 1380 са оборотите на двигателя work 5
Ако си с термо глави според мен не ти трябва температура на стаята поне аз съм така от 6 години. Правиш темп. на водата градуси които те устройват (при мен темп е 50 градуса) и регулираш само с термо главите.
ivanovbg - майстор
Температурата на стаята когато не се ползва трябва да е по голяма. На макс. Иначе вкарва камината в режим на модулация щот я е достигнала.
bmahob - майстор
ИЛИ НАСТРОЙ ПОМПАТА ДА ВКЛЮЧВА ПОРАНО :-D
Благодаря за отговорите! От настройката на датчика за температурата в стаята е бил проблема. Била е на максимум 40 градуса и без да искам съм я направил на 7 от 40 градуса директно отива на 7, иначе съм с заводски настройки.
Здравейте колеги ползвам алфа плам комо компакт 23. Имам следния проблем първо ми изсписа аларма7. След рестартиране изписа end service. И котела не иска да се стартира. Моля за съвет. И ще съм благодарен ако някой ми каже освен паролата А9 другата парола каква е
дидкоо - специалист
Здравейте искам да попитам за алфа плам 15 настройката P-8-4-07 dell off auto от 2-120 това за градуси ли е или е минути на закъснението за запалване
ivanovbg - майстор
чет ное 07, 2024 6:56 pmдидкоо написа:
Здравейте искам да попитам за алфа плам 15 настройката P-8-4-07 dell off auto от 2-120 това за градуси ли е или е минути на закъснението за запалване
Минути. Остави го както си е 2 минути

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: