• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте, колеги :) Случайно някой от вас да е имал проблем със следната аларма: А005. (Енкодерът на вентилатора е
дефектирал). 100 % съм сигурен, че НЕ е дефектирал, тъй като, миналата зима един майстор ми я оправи (абсолютно същата грешка, без да сменя нищо), но така и не каза, каква точно настройка е направил.

Та тази година твърдо съм решен да се справя сам.
Моделът е Burnit Advant 4 G
Благодаря за отговорите :) и приятна събота
Иво
ср окт 13, 2021 4:37 pmbleksuel написа:
пет сеп 10, 2021 3:35 pmlampamp написа:
Камината е бърнит адвант 25кв. Контролера не е фумис алфа. Купувана е началото на лятото, още не е пускана.
Има ли някаков инфо за този контролер? Влизане в инсталаторско меню, някакви примерни настройки, инструкциите за инсталатори, защото най вероятно ще се наложи доизкосуряване след инсталатора.
Screenshot_20210910_153331.jpg
Това е контролера им

Благодаря предварително.
Дай мел да ти пратя.
Здрасти.
Ще може ли и на мен да изпратиш настройките?
chikola3@gmail.com
чет дек 12, 2019 11:01 amTr0ubl3 написа:
Качвам файл с настройките и упътването за Настройки камини Comfort 4G с управлението на FUMIS. Моята камина е Advant 4G, но настройките са същите.

https://gofile.io/?c=P2jM8c
Извинете може ли да ми пратите настройките тези вече немогат да се изтеглят имам проблем със запалването на burnit advant 3g 15+3 18 kw от скоро връща някакъв пушак отзад също така много често гасне още от както я купих имам проблема благодаря предварително !
пет яну 19, 2024 1:50 amdakota93 написа:
чет дек 12, 2019 11:01 amTr0ubl3 написа:
Качвам файл с настройките и упътването за Настройки камини Comfort 4G с управлението на FUMIS. Моята камина е Advant 4G, но настройките са същите.

https://gofile.io/?c=P2jM8c
Извинете може ли да ми пратите настройките тези вече немогат да се изтеглят имам проблем със запалването на burnit advant 3g 15+3 18 kw от скоро връща някакъв пушак отзад също така много често гасне още от както я купих имам проблема благодаря предварително ! jordanivanov954@gmail.com

вт ное 02, 2021 7:51 pmteron написа:
вт ное 02, 2021 7:14 pmhitokiri написа:
Здравейте,

Имам проблем при запалването на камина Burnit advant V2 13kw, след 4-5 опита за запалване и толкова пъти изпразване на горелката ако имам късмет се запалва(но не всеки път), заявил съм да дойде техник но вече месец чакам без резулта, някой ако може да ми даде съвет как да реша проблема или да ми даде настройки или сервизна книжка в която са описани кой параметър на какво отговаря ще съм благодарен.
дай меил да ти пратя сервизна книжка с параметрите
Темата е малко старичка , но все пак ако е удобно да пратиш настройките и на мен - vtodorov751@gmail.com
Здравейте на всички!

Темата е старичка, но все пак ще се пробвам тук, дали ще има някой който може да ми помогне.

Камината ми е Burnit Advant 4G/25 с която имам следният проблем. Температурата и е настроена на 50 С. Тя гори постигайки температура от 55 С, след това изгася НАПЪЛНО, докато температурата й не падне до 45 С и се пали отново.

До момента, официалните сервизни техници са идвали 2 пъти, за да сменят дефектирала/изгоряла запалка. Аз им обяснявам, че камината не поддържа градуси (тлееки), а пали и изгася през 40 минути, а те ми отговарят да съм вдигнел общата температура на някакви градуси които не могат да бъдат постигнати и така нямала да изгася #-o !

От сваляне на сервизни упътвания в тази форум тема успях да вляза в сервизното меню, но не знам кои от настройките трябва да бъдат променени. Освен това, сервизните които свалих, не са точно за моят модел печка. Едното което горе-долу съвпада е за Burnit Comfort 4G/25, но като гледам версията на софтуера на контролера е по-стара в това сервизно от моята.

Ако някой може да помогне със следното, ще съм много благодарен:
1. Сервизно за моят модел печка/камина.
2. Правилни настройки.

Благодаря, предварително!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Новите Burnit пелетни камини ADVANT и Vision" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: