Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ivanivanov91 - помощник
Здравейте имам проблем с въпросната камина, от както смених запалката преди месец камината невдига градусите на водата и не изключва.Примерно когато запали държи градуси на водата между 53-58гр. и то едвам покачва,при зададени 64гр на водата.
bmahob - майстор
ср окт 29, 2025 5:14 pmIvanivanov91 написа:
Здравейте имам проблем с въпросната камина, от както смених запалката преди месец камината невдига градусите на водата и не изключва.Примерно когато запали държи градуси на водата между 53-58гр. и то едвам покачва,при зададени 64гр на водата.
Нещо друго ще да е, запалката няма отношение, или присмяната нещо е станало..............
Настройките са се рефрешнали незнайно как, за добро или за зло.
Няма оплакване за студ, проблеми с комина или с шлаки, задръстване и запепеляване, значи всичко с така лелеяната модулация е просто съвършено.
Като настанат студувете, тогава може леко да се барне горната граница, или поне докато не се появят други болежки.
Ivanivanov91 - помощник
чет окт 30, 2025 3:34 pmbmahob написа:
ср окт 29, 2025 5:14 pmIvanivanov91 написа:
Нещо друго ще да е, запалката няма отношение, или присмяната нещо е станало..............
Несъм барал друго смених старата със новата и това е, другото което е показанията за стайната температура са доста нагоре за което ме съмнява да е толкова.Показва ми 29гр в стаята
Ivanivanov91 - помощник
чет окт 30, 2025 4:52 pmТрифон П.Трифонов написа:
Настройките са се рефрешнали незнайно как, за добро или за зло.
Няма оплакване за студ, проблеми с комина или с шлаки, задръстване и запепеляване, значи всичко с така лелеяната модулация е просто съвършено.
Като настанат студувете, тогава може леко да се барне горната граница, или поне докато не се появят други болежки.
Варианта е да изчакам студовете и ако си остане същия проблем да викам техник да и зададе заводски настройки.
Ако е достатъчно топло, не създава други, истински проблеми, няма нужда от "викане".

Тема "Пелетна камина алфа плам комо 15" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: