Здравейте, колеги, това са крановете на локалното ми парно. Капят от дръжките. Като работи парното и са горещи - не капят, вероятно заради температурните разширения, но като са студени - си капят. Имам няколко модела такива кранчета и всички капят от дръжките. Въобще съществуват ли качествени такива мини кранчета, които да не капят? Ако да, моля за препоръка. Системата е с добавен пропиленгликол, ако това има значение.
П.П. Крайно време е този форум да започне да си оразмерява снимките автоматично в какъвто размер си му трябват, защото сега като се опитам да кача снимка от телефона и ми казва, че файла е прекалено голям и трябва да я пращам на компа, да й намалям размера там и да пускам темата от компа.
П.П. Крайно време е този форум да започне да си оразмерява снимките автоматично в какъвто размер си му трябват, защото сега като се опитам да кача снимка от телефона и ми казва, че файла е прекалено голям и трябва да я пращам на компа, да й намалям размера там и да пускам темата от компа.