Най - вълнуващия въпрос зимно време.
съб окт 09, 2021 2:56 pmbmahob написа:
пет окт 08, 2021 8:24 pmradi_151 написа:
Здравейте... Имам палетна камина alfa plam como 21 от април месец. И вчера я пуснах да работи по - дълго време
та работи два дни без да спира. Направи ми впечетление , че дава грешки при зареждане на пелети два пъти ми ми даде тази грешка и в бункера имаше около 20кг. пелети. До колкото четох по - темата това е често давана грешка за този модел. Има и отговори как да се предотврати но аз понеже не разбирам нищо и нищо не съм пипал по - нея не знам как да го отстраня... Друг проблем който преди 10 мин. който стана , както работи камината през тези два дни беше и зададена температура на стаята 29 градуса температура на вода 60 градуса и мощност на камината 3. До тук добре камината си вдига градуси на въздух на вода минава в режим work modulat (който до колкото аз прочитам това е икономичен режим на работа). И до момента вече не се дишаше стана адски горещо в целия апартамент... Настройвам и температура на въздуха на 20 градуса и температура на водата на 55 градуса мощността свалям на 1 и камината продължава да си блъска на 29 градуса и на 60 градуса на водата и я изключих. От това следва ли да спра камината за няколко часа да се охлади или нещо не е в ред не знам... Моля за помощ благодаря предварително.
По втория въпрос има в сервизното менюнкое да гони с приоритет, вода или въздух, отделнобси изключил вероятно стенд бай режима! Попрочети малко..... За първия проблем пиши коя грешка точно като наименование
Здравей аз имам комото при мен съм задал 22 градуса т. На въздуха и 60 на водата камината работи отчита 26 или 27 градуса понякога и повече докато смогне с водата достига 64 градуса и гасне но пали веднага след като истине водата 10 15 минутки как мога да я накарам да следи само въздуха и когато падне т. На стаята тогава да пали а при мен в стаята показва 27 градуса тя пак си пали

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: