Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте,
от юни 2025 год. имам проблем с топленето на водата. При включването му започва да топли водата и след известно време спира топлата вода, започва да тече студена и започва да показва грешка С1 или С6. На дисплея на вътрешния термостат се появява надпис '' Вентилаторът не сработва или пресостатът отваря докато горелката работи!". Идва сервизният техник, почисти вентилатора - резултат няма. Смени в края на септември 25 год. пресостата с нов- положението е същото. Не се знае докато използваш банята няма ли да ти се наложи да излезеш с пяната от шампоана на главата си! От декември 25г. и сервизния техник не се обажда. На 09.01.26 год. се обадих в София Bosch,( живея в Стара Загора), казаха, че ще изпратят сервизен техник и сега чакам. Та въпроса ми е: виждам във форума, че има хора, които разбират от тези котли и моля да ми пишете къде е проблемът и може ли и как да бъде отстранен. Искам да имам представа какво трябва да се направи, защото последния път (м.ноември), когато говорих с техника той ми каза, че вентилаторът вече е с намалена мощност и оргиналния пресостат трябва да го смени с друг, ама трябва да помисли какъв.
Очаквам съвет и благодаря
ESPACE - майстор
вт яну 13, 2026 10:40 amiva_dimowa написа:
Искам да имам представа какво трябва да се направи, защото последния път (м.ноември), когато говорих с техника той ми каза, че вентилаторът вече е с намалена мощност и оргиналния пресостат трябва да го смени с друг, ама трябва да помисли какъв.
Очаквам съвет и благодаря
Моя съвет е да искате да ви изпратят човек който разбира какво прави, а не такъв плямпащ глупости като горното.

Тема "Проблем с газов котел Bosch 7000 W" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: