Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Честита Коледа. Сигурно хората с камина Алфаплам Лука не четат и пишат тук.
Здраве да е,ще се оправя както винаги съм.
чет дек 25, 2025 11:42 amfilmatoplo написа:
Честит Честит имен ден Христе!
Тук не останаха специалисти. Ясно е че ще се оправяш сам, както е ясно, че вече си се справил.
Изпитваш ни както винаги. "Който разбрал, разбрал"
Николов Н. - специалист
Честит имен ден и на един друг Христо. Здраве и да я кара малко по-умно вече.
чет дек 25, 2025 11:42 amfilmatoplo написа:
Привет колега, и Честита Коледа. Мисля че може да настроиш камината да минава във стенд бай режим като от меню 4 превъртиш до 99, потвърждаваш и първото под меню е някакво време през което да минава във този режим. Аз го открих случайно, но го деактивирах защото бях задал по случайност 1 и докато запали отново препълни паничката, така че тази цифра трябва да е по- голяма. Аз пък търся някой да каже трябва ли да се чува постоянна шнека, защото днес видях една тим системс която не се чува въобще.
ср дек 24, 2025 10:52 amfilmatoplo написа:
:wink: В този светъл празник, да помогнем на човека, че е над 100 км от мен.Аз по телефона ще му обясня.Само някой от вас да обясни на мен.Защо не гасне камината след като при настроена 21 си работи без да спира.Влиза в r.5 и си работи там .Помня веднъж се случи нещо такова на нова камина още при пуск.Съмнява ме UT 01 ако се постави на OFF.Но да не ви объркване,ако има някой да помогне. Ако съм пред камината ще я оправя,просто така се случи ,човек да иска помощ от далече.
Здравей, може ли да се направи да не влиза в режим r. 5
Здравейте на всички. Имам камина алфа плам и когато стигне 23, 24 и се включва r. 5 и е много шумна, все едно съм я включила на 5.Има ли начин да изключа този режим (r. 5).

Тема "Alfaplam Luca 8.5kw" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: