• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
единак - специалист
Драго, когато искаш можеш да помогнеш много. Знам го от опит.
Веднъж вече бях писал как стават нещата тук. Накратко - не се безпокой да споделиш опита, който имаш. И да не го направиш, човека пак сам ще си го направи. Само че няма да стане достатъчно добре. Тоест ти от това е малко вероятно да видиш бизнес. А когато споделиш тайните е много по-възможно пича, като си го направи както трябва, да те похвали някъде и оттам да изкочи заек.
На всеки тук би му било интересно да разбере какво и как е правилно. Това е форум за взаимопомощ и направи си САМ. Не плати си сам. Тези с парите, които купуват мерцедесите на камините едва ли влизат в този форум, особено пък да си търсят майстори.
ДРАГОМИР - специалист
единак Никъде във поста ми не става въпрос за пари или бизнес , точно обратното човека си е купил "печка тип камина " която не е предвидена да се вгражда във каквато и да е конструкция . Разгледах внимателно симките а също и самата печка на сайта на Герканд и ми се струва че във тази печка е вградена горивна камера "Дияна" това е наи-малката камера за вграждане на "Герканд" Ако съм прав за горивната камера stoycho.dadao само трябва да махне ламарините около нея и да я вгради във конструкцията която е замислил,ако ли не няма смисъл да хвърля средства и труд за нещо което предварително е обречено на неуспех.
stoycho.dadao - специалист
мерси за отговорите.ще ви държа в течение.
az sum proizvoditel na inoksovi izdelia za otoplenie,moga da ti napravia klapa za 20lv
velsi - Почетен майстор
А дали можеш да пишеш на кирилица? :evil:
  • 1
  • 2

Тема "клапа за комин" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: