• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
naskov - майстор
Нали човека пише , че вече си е обезвъздушил системата. За какво му е да я преработва
pac_ - специалист
naskov написа:
Нали човека пише , че вече си е обезвъздушил системата. За какво му е да я преработва
Звучи твърде хубаво за да е вярно!В БГ Всеки може всичко и НИЩО!!!От това най-много Си страдаме!!! :)
plamenpanev - напреднал
далеч съм от мисалта че раз.от отопл.системи просто в момента няма пр.благодарение на всички които ми писаха.берно доп съм гр и след мен дето я преработиха и те нщо не направиха.сега на изход теп 58 на вход 50.а /pak] ako ако можех да си позволя маистор нямаше да си блъскам главата.а специално от теб нищо не научих пак те питам защо да я преработвам поне даи аргоменти
pac_ - специалист
plamenpanev написа:
далеч съм от мисалта че раз.от отопл.системи просто в момента няма пр.благодарение на всички които ми писаха.берно доп съм гр и след мен дето я преработиха и те нщо не направиха.сега на изход теп 58 на вход 50.а /pak] ako ако можех да си позволя маистор нямаше да си блъскам главата.а специално от теб нищо не научих пак те питам защо да я преработвам поне даи аргоменти
Писах Ти,че система изградена по тавана е сложна работа!Трябва да се съобразяваме с наклони и сечение на тръбите!Прочети всичко по-горе-написано е всичко!"Всичко е направено с ф20"-това е първата грешка!А как да Ти дам знания за 10-20 реда,които се учат с години и по-точно докато Се занимаваш с това !За това се учи поне 5 години.Всички нямаме пари,затова Се опитваме да Се справяме с проблемите сами..Но от това нищо не печелим,защото губим време.нерви!Аз Се опитах да Ти отговоря но ,явно моят отговор не Ти харесва,Не е задължително да Се съобразиш с него!За да шуми система,значи имаме проблем.Щом мислиш,че вече е обезвъздушена-ОК,така да е. :supz:
plamenpanev - напреднал
не че не ми харесва товоито мнение но на този етап немога да къртя само искам единствнно мога да намаля сечението на късият кръг с боилера.а напролет ще я преработя.снощи пак ми направи номер топлата вода тръгна по студените траби
pac_ - специалист
plamenpanev написа:
не че не ми харесва товоито мнение но на този етап немога да къртя само искам единствнно мога да намаля сечението на късият кръг с боилера.а напролет ще я преработя.снощи пак ми направи номер топлата вода тръгна по студените траби
От тук Си направи Сам заключението,дали е направена читава системата или не?Няма да мине без къртене,дано зимата да е по-топла.А напролет ще има здраво бачкане,няма как ще я преправяш!Дано поне до тогава не Ти създава много големи главоболия.А това,че топла вода върви по студени тръби хич не е добре!Има нещо объркано.Ако можеш направи някоя снимка и дай да видим за какво става дума.Като се види едно нещо може по-добре да се коментира. :?
plamenpanev - напреднал
как да кача снимките
plamenpanev - напреднал
ops shvanah

Прикачен файл

s.jpg
s.jpg (129.88 KиБ) Видяна 2667 пъти

Прикачен файл

SDC10730.JPG
SDC10730.JPG (162.61 KиБ) Видяна 2667 пъти

Прикачен файл

SDC10729.JPG
SDC10729.JPG (67.9 KиБ) Видяна 2667 пъти

Прикачен файл

SDC10730.JPG
SDC10730.JPG (162.61 KиБ) Видяна 2667 пъти
drm - специалист
Браво браво,нека да има повече снимки във форума,лошо няма.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "проблем с шум в системата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: