Моята печка също е на тясно место и затова помпата съм я захванал отстрани на печката близо до вратичката с 2 болта заварени и водопроводни скоби .Тръбите са отзад и само идват до помпата и пак се връщат фи-18 медни . 

filmatoplo написа:Моята печка също е на тясно место и затова помпата съм я захванал отстрани на печката близо до вратичката с 2 болта заварени и водопроводни скоби .Тръбите са отзад и само идват до помпата и пак се връщат фи-18 медни .Дай малко снимки да видим как си направил.
Прикачен файл
Прикачен файл
plamenpanev написа:ама има така според вас правилно ли е свързаноНища да излезе като упрек ,а като съвет.За студената всичко е добре,обаче за топлата има още какво да се направи.Този ъглов обезвъздушител не му е мястото там.Където ти е коляното над термометъра ,това трябваше да е тетка и А.О.прав трябваше да е нагоре ,а колекторите на страни.Така както си го направил А.О. трудно работи.
Antonii написа:Айде стига с тая песен за тръбите под тавана.
Аз съм правил такива системи и като се укрепят както трябва непровисват, а като се сложи и обезвъздушителя където трябва си се обезвъздушават без грешка.
Единственото което мога да кажа , че е хубаво да има обезвъздушаване и на двете линии.
А за наклона на тръбите не е критичен, ако системата е затворена.
Отностно шума, възможно е да се получава от ниско налягане в системата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: