Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kretio74 - специалист
borq написа:
Ниска, висока това е цената на комплекта (регулатор, вентилатор, UPS). Ако си вземеш само регулатор, ще ти излезе по ниска цена. Ама трябва да си намериш и подходящ вентилатор.
Просто когато търсих в магазините Варна и интернет само на това попаднах.
А вие като знаете такива устройства, направете добро и споделете наблюдения, линкове и цени.... :?:
Значи при всички случай се изплаща, но нали форума е направи си сам идеята е че според мен може да се направи за значително по малко пари
borq - помощник
разбира се, че идеята е да се направи с малко пари..
Ама като гледам „майсторите” и „специалистите” нещо мълчат, не споделят някой по евтин вариант аналог...
Защо ли?
Zoro5 - специалист
Уреда е безмислено усложнен и оскъпен ,да не говорим , че може и без него.

Как вървят продажбите? :wink:
kretio74 - специалист
Говорих е един авер електрончик (инж по електроника) и според него цялата електроника е около 100 тина лева като части а труда е 50 лв :lol:
така че бахти вентилатора за 600-700 лв.
kretio74 - специалист
ЗАБРАВИХ и за един UPS без акомулатор :lol: :lol: :lol:
borq - помощник
Прати ми на личния email –а на авера електрончик искам да си поръчам едно такова устройство за 100 лв.
kretio74 - специалист
borq написа:
Прати ми на личния email –а на авера електрончик искам да си поръчам едно такова устройство за 100 лв.
Днес пак коментирахме темата с него ще го питам и утре ще ти го дам. Но по груби изчисления ако се направи с pic ове и 3 датчика (стая,топла и студена вода) както и с всичко останало (кутия вентилатор UPS) идва около 300 лв.сложи и 100 лв. печалба. и стават 400лв. при положение че се разработи и софтуер за програмиране на picовете.това са негови думи. обещавам утре да го питам дали да ти дам e-mail.
1115 - специалист
Аз на сайта виждам цена от 600лв. Предполагам изпускам нещо?

А инж.а дето ще прави софт за програмиране на пикове да не му стане накрая цената по-висока.
А и залагам 20лв, че нищо няма да направи - щото аз частите ги виждам 20...30лв, ма за под 1000 не бих се хванал.
borq - помощник
Не знам кой какво гледа и какви са тези 400, 600 и 1000 лв за разработка на ново устройство?
Като на сайта http://www.remtechnology.eu/catalog/ готово изпитано устройството с термометъра, вентилатора и гаранция се продава за 440 лв! Без вентилатора сигурно даже, ще е още по евтино.
LazarGanev - "Велик майстор"
Aми явно са си взели бележка от спора, който се разрази тук и са намалили цената - на първия линк, който си дал е 256 Евро без ДДС :-D . Според мен си заслужава 440лв, но всеки решава за себе си.

Тема "Микропроцесорно управление на котли за твърдо гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: