Той си противоречи , нали помпа от 440 лв ти е скъпа , защо балнуваш тогава Ладомат помпа на двойна цена
тръбите ти от какво ще са , само не ми казвай полипроппилен .

filmatoplo написа:Той си противоречи , нали помпа от 440 лв ти е скъпа , защо балнуваш тогава Ладомат помпа на двойна ценаТой просто си няма идея,какво иска да направи.Просто е мнителен и си мисли ,че го мамаят.Плюс това Ладомата няма място в тази система.тръбите ти от какво ще са , само не ми казвай полипроппилен .
armagedamian написа:Горната схема е една голяма въпросителна с още хиляда малки въпроси ...Покажи ми къде са тези въпросителни, бъди градивен и се обоснови. Търся помощ, все пак.
Друже ясно е че си много на Вие с тази материя.Предполагам че мислиш ,че офертата която са ти направили е силно раздута или се опитват да те мамят,но от това което показваш тук,никой никакъв съвет не може да ти даде.
armagedamian написа:Идеята съм я нарисувал, за тези дето не четат - да видят.filmatoplo написа:Той си противоречи , нали помпа от 440 лв ти е скъпа , защо балнуваш тогава Ладомат помпа на двойна ценаТой просто си няма идея,какво иска да направи.Просто е мнителен и си мисли ,че го мамаят.Плюс това Ладомата няма място в тази система.тръбите ти от какво ще са , само не ми казвай полипроппилен .
filmatoplo написа:Старо куче съм тук , ти си новобранец и ми изкачаш с тоя тонСтари кучета имаше навремето в казармата - сега живеем в друг по-динамичен свят, такива простотии няма. За тебе, разбрах по постовете ти, че живееш в Приморско и явно живота е по-ограничен. Няма нищо, просто не е нужно да го вземаш толкова лично. Навсякъде в мрежата форумите са анонимни - защо, еми щото така са го измислили по-умните от нас. В едни други времена беше дуго - сега е така и е хубаво. Ако не можеш да помогнеш, моля те не пречи, предполагам има и други специалисти във форума. Темата толкова много е разводнихме, че трябва да я преименуват на : "Саморазправата на старите кучета с новодошлите"за 3 години не съм срещал друг като тебе , за първи път няма да помагам -нещо задно се крие в тебе , не си искрен .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: