• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Колегата Насков , монтира скоро Фероли , но питай си него . :)
LazarGanev - "Велик майстор"
kok написа:
а калоричност не дадоха ли резултати че там ми е по интересна картинката :lol:
Не, иследват 4 показателя:
- съдържание на влага
- пепелно съдържание
- механична якост
- насипна плътност
glorious - специалист
Няма ли как да се тества калоричност? И за мен това е най-важния показател, понеже на Technowood пелетите, едно чувалче ей така си изгоря без да стопли водата, пък камо ли жилището?!
filmatoplo - майстор
Кои пелети победиха :) състезанието .
bili&steki - специалист
Браво, :lol: най-важното не го изследвали - Ератовска работа :lol: :-D
glorious - специалист
как сте ,бе момчета, топличко ли е :-D
При нас по морето е топличко още. Снощи ми звъни един клиент и вика "имам проблем - горелката не тръгва".Викам-колко градуса показва стайния термостат, а той - 26! А термостатът е настроен на 23 :-D . Малко като виц, ама е истина :-D
kok - специалист
светни bilici за стайният термостат че да направи малко икономии нищо че има 2тона калпави пелети за издухване :wink: :-D
Bobivan - специалист
LazarGanev написа:
При нас по морето е топличко още. Снощи ми звъни един клиент и вика "имам проблем - горелката не тръгва".Викам-колко градуса показва стайния термостат, а той - 26! А термостатът е настроен на 23 :-D . Малко като виц, ама е истина :-D
Аналогичен случай вчера "у наше село"“една каминка пали ,ама по висока от 1 скорост не дига... а до заданието по вода-30 градуса..Га гледам -датчик стая-21 настроен ,а текуша-23Ц... :lol: :lol: :lol:

Така да кара до Ивановден,после да отпусне.... :partyman: :partyman: :partyman:
Аз като гледам bilici няма проблем със стайния термостат, а с какпризите на домашните. Най простото решение е с термоглави в помещенията в които не действа стайния термостат - около 30лв на радиатор е вложението. В помещението със стаен термостат не се слагат термоглави. Става въпрос за горелка, ей, някой да не сложи термоглави на котел на твърдо гориво - опасно е!
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: