• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
armagedamian - специалист
filmatoplo написа:
Здравей - :) само в Рувекс не проверих , викам госпожа Тошева я има я няма . :? Веднъж се прекарах с една поръчка да чакам пък се оказа че няма да дойде и сега не разчитам на госпожата .Старата сграда им беше доста заредена -сега незнам . :) -а импровизиран Ладомат сега ще правя от отделни компоненти -накупих ги от Термала .
Тошева май се компрометира пред всички : ) С Митака преди май се разбирах по добре.Има обявена цена за Ладомат на едно място,но трябва да стане понеделник да проверя.Ако още те интересува ще проверя!
filmatoplo - майстор
Провери да знам въобще Ладомат може ли да се намери .
kalin72 - майстор
filmatoplo написа:
Провери да знам въобще Ладомат може ли да се намери .
Ако го беше поръчал от ebay когато попита, да е дошъл вече :)
filmatoplo - майстор
:) Толкова ли бързо идват , не съм купувал досега от Ибей.Е днес накупих последните чаркове -вентили и задвижки , чак до Поморие стигнах :wink: .По повод котлите Солитех -днес разгледах 1 триходов , малко е подобрен дано и работи добре, модела беше с вентилатор .
srusev - специалист
най-бързо идват от САЩ - 3 дни! от Европа максимум 7.
filmatoplo - майстор
Колко струва за 5 кила Ладомат помпа -примерно доставка. :? :)
filmatoplo - майстор
Ладомат , Мадомат -Атмоса вече гори :wink: Стана часовник .
filmatoplo - майстор
Русев защо не си поръчаш 1 трипътен вентил със задвижка , нещо от рода на Аutomix 30 .
srusev - специалист
Поръчах си аз Есбе с задвижка смесителен чисто нов за 50$ от Канада ама ме удари с доставка 60$ и се отказах и сега чакам да излезе нещо от Германия смесителен и от тези на 60гр. капсулован.
  • 1
  • 2

Тема "Котел Solitech-E 34.9 kw" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: