• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Galy - специалист
Да, така е, видях с фазомера, че и там свети. Макар че с фазомера не съм сигурен какво всъщност излиза, но... Добре де, значи там оставям без кабел...говоря за управлението. А на панела на конвектора взимам нула от първите клеми и с мост я пренасям до синьото кабелче, така ли? Не разбирам почти нищо от ток и може би задавам глупави въпроси, но... :)
Galy - специалист
Утре ще го направя така. denuchi, ако този конвектор тръгне, ще имам да черпя ;)
Благодаря много!
denuchi - специалист
И да кажеш какво е станало. Лека вечер.
Galy - специалист
Добре де, на тази схема защо не са описали това, което ти знаеш? Да не говоря, че никъде нямам български. Нито на конвектора в документите, нито на управлението
denuchi - специалист
Защо не са описали незнам. Попитаи вносителите.
filmatoplo - майстор
Не мога да разбера проблема :? с вързани очи ги свързвам и тръгват , освен нещо по настройките на управлението :? някой имат за настройване граници на температури от която да тръгват или спират , също и режим лято-зима.А иначе самия вентилатор може да си го тестваш без управлението -синия кабел е нулата , цветните -различните скорости. :) Туй- Вал- е вентил , както каза Денучи :) .
Galy - специалист
denuchi, пуснах конвектора. Работи страхотно по твои препоръки за синия кабел и нулата. Благодаря от сърце! Имаш една почерпка от мен!
denuchi - специалист
Моля. Да си жив и здрав.
  • 1
  • 2

Тема "Вентилаторни конвектори - управление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: