Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте, моля за малко помощ и съвети. Решила съм тази зима да си сложа парно нали идва отоплителния сезон и трябва да се мисли. По принцип се отопляваме на дърва искам да си сложа печка с водна риза , общо искам да отоплявам 6 стаи всички са средно по 15 кв.м , като в една от тях тоест в кухнята да сложа такава печка с водна риза, прочетох доста за печките прити, даже има от тях и говарски. Някой може ли да ми каже нещо за тях и по принцип какъв бойлер трябва да си взема и всички други подробности, а ако някой е майстор и е от Бургас област ще е най добре. :) :) :)
piron45 - майстор
А предвиждаш ли и огняр да поддържа печката , щото като гледам колко консуматори ще имаш ще вървят доста дърва да ги топлиш зимата. Вероятно нямаш изградена инсталация за отопление, ако ще я изграждаш , по добре си я направи с Термопомпа или газ / макар че аз не си падам по газта /. Хем ще ти е по чисто, автоматизирано, ще направиш добро и на гората :)
Можеш да се обърнеш към специалиста LazarGanev той ще ти обясни, макар че той май не си падаше по термопомпите
Нямам нищо изградено сега ще започвам, сега ще пусна само три стаи а за другите само изводите и без радиатори , догодина тях :? :?

Тема "ПАРНО НА ДЪРВА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: