Не случайно страната ни я наричат страна на абсурдите или Абсурдистан,както беше казал на времето Тодор Колев.И ако смея да запитам що е то туй животно "пространствен" кубик?Какви са тея алъш-веришки простотии и кубика ако не е пространствен(триизмерен),какъв е тогава-равнинен?Баси и простотията,баси и търгашеството!!!И това не го казвам от позицията на пряко ощетен,не.За този сезон съм готов до края на зимата и нямам грижи,но ми е болно,че такива неща се случват все по-често и за да може шепа "тарикати" да припечели някакви нечестно изкарани пари маса народ страда...
А ето и за тях:
Сиромах човек-жив дявол е казал народа.Винаги ще измисли как да оцелее.Лошото е,че като цяло не отиваме на добре...Направо ми се
от тях...
Сещам се преди няколко години един хубавец дойде да ми докара 5 кубика дърва и се бяхме разбрали да са нарязани.Докара ги с един камион на метровици и започна да ги реже на място и да го хвърля.Аз започнах да ги редя ,но не успявах да му насмогна и той свърши и поиска да му платя,че бързал...Платих и той веднага изчезна.Каква беше изненадата ми,като ги наредих-3 кубика точно...Веднага му звъннах и знаете ли какъв беше отговора му?-Абе аз те видех,ти много плътно ги редиш...
Какво да говорим повече...

А ето и за тях:

Сиромах човек-жив дявол е казал народа.Винаги ще измисли как да оцелее.Лошото е,че като цяло не отиваме на добре...Направо ми се

ArturDent написа:При нас ги продават на тон...Мокри,нали...

Svezar написа:Интересно ако ида в някой склад с ремарке да речем 2 кубика и кажа че ако цената е 75лв ще му дам по 85лв на кубик ама аз да си напълня сам ремаркето до ръба където са 2кубика дали някой ще се съгласи ??Няма,разбира се...

Сещам се преди няколко години един хубавец дойде да ми докара 5 кубика дърва и се бяхме разбрали да са нарязани.Докара ги с един камион на метровици и започна да ги реже на място и да го хвърля.Аз започнах да ги редя ,но не успявах да му насмогна и той свърши и поиска да му платя,че бързал...Платих и той веднага изчезна.Каква беше изненадата ми,като ги наредих-3 кубика точно...Веднага му звъннах и знаете ли какъв беше отговора му?-Абе аз те видех,ти много плътно ги редиш...
Какво да говорим повече...