Отчитам се!
Човека дойде, пресвърза нещата и сега стационарния датчик командва само горелката (он/оф), а помпата се командва от датчик на водата. Сега термодатчика на котела е насторен на 70 градуса, помпата да отваря системата на 55 и ще видим. Сипахме 2 чувала и засичам за колко време ще отидат. Ужас! Голямо изнервяне с тия чувалища скъпи пелети. Иначе сега чакам системата да си влезе в режим и да постигне температурата на стаята и да видя как се включва. Но засега доста рядко чувам да "тропат зарчетата", а радиаторите са врели 
П.С. Имахме разговор за това, че сме поставили термостата на бойлера на Т 55 градуса и той непрекъснато пуска горелката. Аз днес бях намалила на 45 градуса горелката защото непрекъснато работеше. Термодатчика на котела почна да я изключва, но бойлера като е настроен на 55 я пуска да докара температурата, която не може да стигне дефкто. Абе ще видим сега как ще бъде. Досега както беше свързано всичко и мобилния датчик спираше помпата се получаваше рязък спад в Т в системата и после все едно я пускам наново горелката. Това дава също голям разход.
Ще пиша как върви разхода.
Много благодаря на всички, които ми писаха, беше ми мног полезно!

П.С. Имахме разговор за това, че сме поставили термостата на бойлера на Т 55 градуса и той непрекъснато пуска горелката. Аз днес бях намалила на 45 градуса горелката защото непрекъснато работеше. Термодатчика на котела почна да я изключва, но бойлера като е настроен на 55 я пуска да докара температурата, която не може да стигне дефкто. Абе ще видим сега как ще бъде. Досега както беше свързано всичко и мобилния датчик спираше помпата се получаваше рязък спад в Т в системата и после все едно я пускам наново горелката. Това дава също голям разход.
Ще пиша как върви разхода.
Много благодаря на всички, които ми писаха, беше ми мног полезно!