Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Освен Ладомата още 2 помпи ли ще има? За какво са?
nnikbg - специалист
georgi.vn написа:
150m² котела трябва да е 21kw а залагат 35kw- solitech,това ме накара да се поровя и намерих този форум за което съм благодарен.От тук попаднах и на атмоса,тои ще е :partyman:
Котела остава ли Атмос? Фирмата която ти предлага този solitech да не е до комплекс Паралакс по пътя за виница?
kyxap - специалист
http://www.laddomat.eu/index.php?sida=d ... on&lang=en
На този адрес има powerpoint презентация, от която ще ти стане много ясно какво прави ладомата.
georgi.vn - помощник
Единия вариан които ми предложиха 3 пътенс 2 помпи,другия ладомат с буфер,спрях се на втория,от това което изчетох тук втория мися че е по добре,в понеделник ще зная точно какво ми предлагат,ще направят няколко варианта.
georgi.vn - помощник
nnikbg написа:
georgi.vn написа:
150m² котела трябва да е 21kw а залагат 35kw- solitech,това ме накара да се поровя и намерих този форум за което съм благодарен.От тук попаднах и на атмоса,тои ще е :partyman:
Котела остава ли Атмос? Фирмата която ти предлага този solitech да не е до комплекс Паралакс по пътя за виница?
На кръговото крастовище за чайка в дясно,да оставам на атмос :-D
filmatoplo - майстор
Kyxap . Ти вдигна летва която никой не може да изпълни :wink: .Котел , ладомат и после :? :) .
georgi.vn - помощник
Последно с ладомат ли да искам или без,понеделник идва казваите #-o
filmatoplo - майстор
:)
Последна промяна от filmatoplo на ср фев 22, 2012 10:36 pm, променено общо 1 път.
kyxap - специалист
filmatoplo написа:
Kyxap . Ти вдигна летва която никой не може да изпълни :wink: .Котел , ладомат и после :? :) .
filmatoplo, ти в някакъв филм ли искаш да ме вкараш? Колегата Lux_e_on по-горе, попита, как работи Ладомата. Отговорих на него, че на сайта на ладомат има powerpoint презентация, откъдето много добре се разбира нагледно как работи ладомата. Отново давам линка: http://www.laddomat.eu/media/upload/Laddomat21_E.pps
Никакви претенции нямам да ти отнемам короната на най-компетентния, нито да давам цялостни решения. Колегата попита нещо, опитах се да отговоря, дано съм бил полезен, толкова, нищо повече!
filmatoplo - майстор
:)
Последна промяна от filmatoplo на ср фев 22, 2012 10:37 pm, променено общо 1 път.

Тема "помогнете за монтаж котел атмос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: