Аз, много се чудя, дали това сръбското котле CENTRAL 23 е хубаво за такъв монтаж в стая. Понеже и аз мисля за нещо такова 

bamzede написа:Ами нямам особено много инфо.http://concordia-bg.com/index.php?sec=2&sub=1&id=2#2
bamzede написа:Ами нямам особено много инфо. То понеже и аз мисля да слагам някак, котле в стаята, та като го срещнах този варянт ми се видя подходящ. Тук във форума видях положителни мнения от майстор, които ги е монтирал само. Порових се и из някой сръбски сайтове и там казват хубави неща, ама знам ли... и аз тарся някои които ползва такова чудо да каже как е. Ужким е измислено да е във стая, има си термо регулатор за въздуха, защита със серпентина за прегряване, не били претенциозни към комина... котлон за манджата.... абе пей сърце.Работят си перфектно......когато съобразиш, че димоотвода е ф150, наистина нямаш грижи.Само дето не ги разбирам много и незнам какво да реша. Ще се радвам и аз ако някои каже нещо повече, дали няма да става лисичарник в стаята например.
lz1add написа:Привет minca!Вече е купено котлето Централ 23.Да уточня-основните за инсталацията са 1 1/4"
/ ,.......инак основните за инсталацията са 1".
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: