• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ra4o - специалист
Всъщност и аз така го разбрах, както го обясни и Лазар Ганев - по-добре повече вода загрята до по-ниска температура, отколкото по-малко загрята до по-висока.
bobivg написа:
lov написа:
система се изплаща за много кратко време и после ви радва душата че не плащате на монополиста за енергия и сте претаковали дявола.
Кратко, кратко колко да е кратко. В най-добрия случай 7-8г. когато се правят истински изчисления.
zdr.az sam nov vav foruma taka4e se izviniavam i za pravopisami predvaritelno. mojeli niakoi da mi dade sivet za slin4evite paneli koito gi imam no nesam gi polzval do sega .ot dva dena sa vklu4eni , no nema koi da ispolzva vodata .kak moga da gi spra da topliat.boilera ?abe wte se polzvat samo edin mesec v godinata .( da uto4nia boiler 200 litrov i paneli na sini sistem ).
jekasus - майстор
angel-94 написа:
zdr.az sam nov vav foruma taka4e se izviniavam i za pravopisami predvaritelno. mojeli niakoi da mi dade sivet za slin4evite paneli koito gi imam no nesam gi polzval do sega .ot dva dena sa vklu4eni , no nema koi da ispolzva vodata .kak moga da gi spra da topliat.boilera ?abe wte se polzvat samo edin mesec v godinata .( da uto4nia boiler 200 litrov i paneli na sini sistem ).
Тук ще помогнеш и на себе си, и на други съфорумци, дето ще се мъчат да четат поста ти - http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
bulhomes2 - майстор
Ангелчо, никой от тоя форум няма да се мъчи да ти чете писанията за да ти помогне. Даже и на такива с правописни грешки не се помага много, защото е опсно по-неуки хора да се занимават с "Направи си сам".
jekasus - майстор
bulhomes2 написа:
Ангелчо, никой от тоя форум няма да се мъчи да ти чете писанията за да ти помогне. Даже и на такива с правописни грешки не се помага много, защото е опсно по-неуки хора да се занимават с "Направи си сам".
Аз поне му дадох някакъв шанс да се поправи, а ти направо го запрати обратно в "Гепи ме" :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Бойлер с перспектива за включване към соларна система." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: