Най - вълнуващия въпрос зимно време.
glorious - специалист
силно вярвам,че след септември ще има пелети навсякъде :)

нека първо се запасят прекупвачите
bobin - помощник
В Баумакс има внос на украински пелети, ама са по 8 лева чувала. Същите ги има и на околовръстното за 430 лева тона с ДДС. Склада е срещу ресторант Езерото при Суходол и е нов, миналата година го нямаше.
mr_mitko - напреднал
Здравейте,тази зима ще ми е първа на пелети и събирам мнения за качеството им.Благодаря на всички които са дали мнения.Кажете нещо за Проджето-Разлог.Намерих в един склад и се колебая дали да ги купя. :?
mitko3040 - напреднал
digitalpr написа:
sensi написа:
Само един отговори и ми предлага пелети на цена 150 Евро за тон, пакетирани по 15 кг, но иска мин. количество 100 т(4 тира). Искат да се сключи договор и тн.
Разбрах, на практика неосъществимо. 100 тона са количество за поне 15-20 човека :)
Дайте наистина да направим нещо по въпроса с вноса не пелети. Аз ще взема единия камион. Но ме съмнява да излезе по-евтино от България. Ако цената е 150 евро едвали транспорта на тон ще е по-малко от 150 лв.
bobin - помощник
До mitko3040:
Митко надали ще излезе по евтино от това по складовете сега. Нашите превозвачи возеха от Румъния на около 800 евра,а от Украйна на около 1200 евра, но това беше преди да вдигнат нафтата. Като сложиш и цената на пелетите от завода и дължимото ДДС смятай.

Тема "Зима идва - откъде да купим качествени пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: