Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Тя пак ще ти е направо , говорим за 2-3 санта минимум наклон де .И юпиеса може да стане ,слага се там един контактор , и има една заигравка с нормално отворени и затворените контакти и ставаше , ама сега на 2 бири :partyman: не мога да ти обясня точно схемата .
yancho_lud - специалист
С тръбата направо ме успокой, а относно цюпиеса си мисля дали нама да стане ако кабелчетата излизащи от него ги свържа направо на мястото на кабелите на термостата в таблото на котела, така май трябва да сработи, хем ще си дава постаянно ток на терморегулатора, хем като спре тока ще работи само въпросния термостат а съответно и помпата.
filmatoplo - майстор
Ако е елементарен регулатор ,тоест не цялостна платка в котела -ще стане .
yancho_lud - специалист
На външен вид ми прилича на обикновен терморегулатор с врътка и си нагласяш градусите, утре по светло ще отворя таблото и ще го видя
yancho_lud - специалист
Термостата се оказа обикновен и го излекувах, но сега като присъединявам котела ми се получава малко завъртян спрямо колекторите и се налага на студената вода да има 5 колена: 1-1цол, 2- 1.1/4цола и 2- 1.1/2 цола. Тези колена дали ще създадат проблем при циркулацията на водата?

Тема "Питане за трипътен вентил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: