Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Моят разширителен съд също е на етажа където ми е печката , разликата във височината от серпентината на бойлера до горния край на съда е 10 санта , съда ми е над лирата в същата баня :wink: .На горния край на серпентината имам автоматичен обезвъздушител -постоянно затворен , ако го отворя -ще дърпа въздух от него заради нулево налягане в системата :wink: .
bilko - помощник
filmatoplo написа:
Моят разширителен съд също е на етажа където ми е печката , разликата във височината от серпентината на бойлера до горния край на съда е 10 санта , съда ми е над лирата в същата баня :wink: .На горния край на серпентината имам автоматичен обезвъздушител -постоянно затворен , ако го отворя -ще дърпа въздух от него заради нулево налягане в системата :wink: .
Да разбирам ли,че съда е вързан след лирата и как обезвъздушаваш бойлера с този обезвъздушител?
Christo - майстор
Не е казал Филма такова нещо. Казал е, че съдът е по-високо.
bilko - помощник
Да,наистина не е казал точно това.При мен ако смъкна бойлера малко надолу ще имам разстояние от входа на серпентината до горния край на разш.съд около 20 см.
montoya - майстор
Мисля ще са достатъчно да завърти през серпентината. Ако има проблем с обезвъздушаването, винаги има начин да стане работата с притваряне на крана на входящата вода, пускане да се пълни и затискане с пръст на преливника.

Тема "Прокарване на тръби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: