Отдавна не бях влизал във форума и като гледам май само Лазар Ганев е останал и пише ли пише.Няма по-добро от газово отопление.Който има достъп до газ да не чака,който няма да се моли да му я докарат.Отоплението с пелети е много модерно ,но дотам,имам познат който гори 7 тона за 5мес.и отоплява 2етажа по 80кв м. при 350лв за тон.При мен колкото и странно да звучи за последните 8 год средно год ми разход на газ около 800 куб.м.по сегашни цени излиза по 850лв. на година+360лв. годишно за ток се получава една доста приемлива цена за комфорта и качеството на живот.Е трябва да се изпълнят и някои задължителни условия като изолации,дограми,парни инсталации и др,но ако това не се направи и АЕЦ да имаш в мазата пак няма да сколасаш.И накрая доверявайте се на хора които необходимото образование,а не на пишман-майстори които дори не могат да се подпишат.
kokoten, колко квадратни метра отопляваш и грееш ли БГВ с тези 800 куб. м. годишно?
при 5 месеца отоплителен сезон с малко над 5 кубика на ден разход ми се струва че топлозагубите са ти много малки!