• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 60
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
За разхода говоря, че ми се вижда много. За изолацията казах, пък и то си е ясно. За буфер - трябва да се прецени на място, но мисля че може и без него. Имаш загуби и по трасето сигурно, дали са добре изолирани тръбите. Стаен термостат, програматор също смъкват разхода откъм нощта особено.
shlqpi - помощник
LazarGanev написа:
За разхода говоря, че ми се вижда много. За изолацията казах, пък и то си е ясно. За буфер - трябва да се прецени на място, но мисля че може и без него. Имаш загуби и по трасето сигурно, дали са добре изолирани тръбите. Стаен термостат, програматор също смъкват разхода откъм нощта особено.
Изолация на тръбите и стаен термостат има
На каква температура работи, на каква мощност, изключва ли често?
shlqpi - помощник
LazarGanev написа:
На каква температура работи, на каква мощност, изключва ли често?
78-79гр а на 80гр изкл веднаж изкл по темперетура на вода и след това изкл по стаен термостат да изкл често бях си поиграл с настройките да не изкл често но разхода се качва
А какви температури поддържаш?
shlqpi - помощник
LazarGanev написа:
А какви температури поддържаш?
вечер 22 а през деня 19,5-20гр
filmatoplo - майстор
:? Интересно -големи градуси на водата -малка вътрешна температура . Или радиаторната площ е малка , или топлозагубите големи :? .
shlqpi - помощник
filmatoplo написа:
:? Интересно -големи градуси на водата -малка вътрешна температура . Или радиаторната площ е малка , или топлозагубите големи :? .
И аз взех да си мисля че радиаторите са малки но в стая 13кв сам сложил 2кв панелен радиатор имам и др, притеснение че темп,на комина е висока 280 -290гр какво ще кажете
filmatoplo - майстор
О -забравих че котела е Виадрус , тоест с малко по-малко КПД от триходов стоманен котел .
shlqpi - помощник
filmatoplo написа:
О -забравих че котела е Виадрус , тоест с малко по-малко КПД от триходов стоманен котел .
точно
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 60

Тема "Пелетни горелки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: