Най - вълнуващия въпрос зимно време.
m.lukanov1951 - специалист
grants написа:
Аз съм доволен засега,с две зареждания от по 10 кг.сутрин и вечер изкарвам 24 часа
В какво ги зареждаш ,каква площ грееш и колко градуса поддържаш?
Svezar - специалист
m.lukanov1951 написа:
grants написа:
Аз съм доволен засега,с две зареждания от по 10 кг.сутрин и вечер изкарвам 24 часа
Ами с 20кг на денонощие може да се грее една дневна, но предполагам че сега човека ще каже че е двукатна къща по 70 квадрата и вътре е 23 градуса нон стоп :wink: То като стане въпрос за отопление и разход ловците ряпа да ядат,точно като в автомобилните форуми дето в теми за разхода се оказва че има коли дето пълнят резервоара докато се движат :mrgreen:
Christo - майстор
Има и друг ппроблем: по пазарите всичкият боб Смилянски, пък той най-често е от Китай. Та и въглищата, само от Донбас :lol:
grants - специалист
Svezar написа:
m.lukanov1951 написа:
grants написа:
Ами с 20кг на денонощие може да се грее една дневна, но предполагам че сега човека ще каже че е двукатна къща по 70 квадрата и вътре е 23 градуса нон стоп :wink: То като стане въпрос за отопление и разход ловците ряпа да ядат,точно като в автомобилните форуми дето в теми за разхода се оказва че има коли дето пълнят резервоара докато се движат :mrgreen:
Отоплявам къща от първи етаж. 2 спални по 12.5кв.всекидневна с бокс 25 кв.коридор 7 кв.лира в банята 1бр.и боилер 80 литра.имам и хол които е с конвектор 22 кв.които го пускам само като имаме гости.Подържам от 21 до 23 градуса.Котела е 20 киловата Виадрус.С ПВЦ дорама съм навсякаде и частична изолация от 3 см студиопор

Тема "Бобовдолски въглища" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: