Bobivan написа:Гледай си канабиса!!!Не се меси в неща които не разбираш.....Като гледам тези човечета![]()
![]()
![]()

Bobivan написа:Гледай си канабиса!!!Не се меси в неща които не разбираш.....Като гледам тези човечета![]()
![]()
![]()
Bobivan написа:Ти си знаеш дали ти действа!!!Като гледам колко си тъп -едва ли!!!Но на кой му пука за кретен като теб????Без коментар... "ГЛУПАКЪТ ЦЯЛ ЖИВОТ СИ ОСТАВА ГЛУПАК !" - Ти повече от всичко мясаш на Ал. Константиновия "Бай Ганьо" , а сега сигурно ще питаш и кой пък е този Ал. Константинов - знаеш ли толкова си зле ,че по зле от това просто не може и да бъде !!!!!!!!!![]()
![]()
ironlady написа:Не съм целял да обиждам когото и до било , но този си го търсеше ... Най-учтиво се извинявам ако съм нарушил добрият тон на форума ! И без това нямах намерение да продължавам "сладкодумието" с колегата...!!!Ще ви помоля да се придържате към добрия тон на форума.Не мисля,че някой има полза от безмислени конфликти.
По темата:
Схемата може да се ползва, ако лирата е последен консуматор.Това е част от опростена схема на отворена система.Погледнете я с повече въображение.![]()
Поздрави!
sez_djebel написа:Без коментар... "ГЛУПАКЪТ ЦЯЛ ЖИВОТ СИ ОСТАВА ГЛУПАК !" -Хубаво е че споделяш осъзнати подробности за битието си...Bobivan написа:Ти си знаеш дали ти действа!!!Като гледам колко си тъп -едва ли!!!Но на кой му пука за кретен като теб????![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: