• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Bobivan - специалист
Гледай си канабиса!!!Не се меси в неща които не разбираш..... :lol: :lol: :lol: :lol:
sez_djebel - специалист
Bobivan написа:
Гледай си канабиса!!!Не се меси в неща които не разбираш..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Като гледам тези човечета :lol: -4 бр. май канабиса е почнал да действа...
Bobivan - специалист
Ти си знаеш дали ти действа!!!Като гледам колко си тъп -едва ли!!!Но на кой му пука за кретен като теб???? :lol: :lol: :lol:
sez_djebel - специалист
Bobivan написа:
Ти си знаеш дали ти действа!!!Като гледам колко си тъп -едва ли!!!Но на кой му пука за кретен като теб???? :lol: :lol: :lol:
Без коментар... "ГЛУПАКЪТ ЦЯЛ ЖИВОТ СИ ОСТАВА ГЛУПАК !" - Ти повече от всичко мясаш на Ал. Константиновия "Бай Ганьо" , а сега сигурно ще питаш и кой пък е този Ал. Константинов - знаеш ли толкова си зле ,че по зле от това просто не може и да бъде !!!!!!!!! :) - С поздрави - Сезго
ironlady - модератор
:!: Ще ви помоля да се придържате към добрия тон на форума.Не мисля,че някой има полза от безмислени конфликти.
По темата:
Схемата може да се ползва, ако лирата е последен консуматор.Това е част от опростена схема на отворена система.Погледнете я с повече въображение. :wink:

Поздрави! :)
sez_djebel - специалист
ironlady написа:
:!: Ще ви помоля да се придържате към добрия тон на форума.Не мисля,че някой има полза от безмислени конфликти.
По темата:
Схемата може да се ползва, ако лирата е последен консуматор.Това е част от опростена схема на отворена система.Погледнете я с повече въображение. :wink:

Поздрави! :)
Не съм целял да обиждам когото и до било , но този си го търсеше ... Най-учтиво се извинявам ако съм нарушил добрият тон на форума ! И без това нямах намерение да продължавам "сладкодумието" с колегата...!!!
А относно схемата- прилагам я постоянно и за ваша информация лирата не е последен консуматор и всичко работи перфектно... Пиша го от опит !

С цялото ми уважение към всички във форума. Просто се опитвам да бъда полезен с неща които съм изпробвал... С поздрави - Сезго :)
ironlady - модератор
Сезго радваме се :) ,че участваш във форума :) ...А моблата ми не беше персонална,а към всички провокатори :wink:

По схемата-предполагам че щом си я предложил работи,но тъй като по горе спомената схема е само част от цялата система/т.е. извадена от контекста/ може да се тълкува по няколко начина.За да не се правят догатки можеш да изложиш схематично цялата система.При отворените системи има важно значение разположението на разширителния съд и посоката на помпата.
Пожелавам ти приятни минути във форума :wink:
Bobivan - специалист
sez_djebel написа:
Bobivan написа:
Без коментар... "ГЛУПАКЪТ ЦЯЛ ЖИВОТ СИ ОСТАВА ГЛУПАК !" -Хубаво е че споделяш осъзнати подробности за битието си...
Както и че измисляш налудности несъществуващи в природата:
http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8

Намалявай дрогата момче!!! :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Парно - баня - схема" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: