• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 199
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
joro39 - специалист
NPBC-V3-1 е най-новия им модел, такъв е и моя контролер.
krazz - специалист
Bate_Pavka написа:
Ами и аз да се похваля с моя "нероден Петко" Чакам чаркалаците да се изрежат , вентилатора ,контролера - благодаря за инфото :partyman: ги взимам идната седмица и сглобявам . Следват настройки и изпитания :mrgreen:

Изображение
Хе, хе с това квартала ли ще отопляваш брат?
Radoslaw - специалист
krazz написа:
Bate_Pavka написа:
Ами и аз да се похваля с моя "нероден Петко" Чакам чаркалаците да се изрежат , вентилатора ,контролера - благодаря за инфото :partyman: ги взимам идната седмица и сглобявам . Следват настройки и изпитания :mrgreen:

Изображение
За сетен път се убеждавам ,че егоизма е национална черта на българина.Какво искаш да покажеш с този въпрос?Липсата ама на много години от първите си седем?Една тема да започне като хората и да се появи някой като теб да я опорочи.
Bate_Pavka - напреднал
krazz написа:
И топли майка и стара четвърта година!
https://www.youtube.com/watch?v=-t28CQjFBj4
Цели четири години работа без използване на задължителни предпазни средства, явно са оказали влияние :-D
Изображение
krazz - специалист
Bate_Pavka написа:
krazz написа:
И топли майка и стара четвърта година!
https://www.youtube.com/watch?v=-t28CQjFBj4
Цели четири години работа без използване на задължителни предпазни средства, явно са оказали влияние :-D
Изображение
Е явно и тука има конфликтни личности и завистници! При тези мотори и шнекове дето подгатвяте става горелка 300-500КВ/ч. Не виждам какво лошо съм казал!
Вие ми се подигравайте, аз се топла четири зими а пък вие не сте мръднали сантиметър! Търсите косурите на хората по типична българска черта! Ама тя ви е хубава "чертата" но всеки път когато ви сърби мужду чертата аз не мога да ви чеша!

Простете за езика ама си го изпросихте!
Не заслужавате да споделя опита си с вас! Блъскайте си коравите тикви!
krazz - специалист
Radoslaw написа:
krazz написа:
Bate_Pavka написа:

Изображение
За сетен път се убеждавам ,че егоизма е национална черта на българина.Какво искаш да покажеш с този въпрос?Липсата ама на много години от първите си седем?Една тема да започне като хората и да се появи някой като теб да я опорочи.
Е явно и тука има конфликтни личности и завистници! При тези мотори и шнекове дето подгатвяте става горелка 300-500КВ/ч. Не виждам какво лошо съм казал!
Вие ми се подигравайте, аз се топла четири зими а пък вие не сте мръднали сантиметър! Търсите косурите на хората по типична българска черта! Ама тя ви е хубава "чертата" но всеки път когато ви сърби мужду чертата аз не мога да ви чеша!

Простете за езика ама си го изпросихте!
Не заслужавате да споделя опита си с вас! Блъскайте си коравите тикви!
krazz - специалист
Копи и пейст....това ви е направията ! Виртуална ,поне на хартия да беще щеше да свърше няква работа!!!
Прикачен файл:
1105560_w640_h640_avtopodacha.jpg
1105560_w640_h640_avtopodacha.jpg (37.1 KиБ) Видяна 3833 пъти
Bate_Pavka - напреднал
Що се превъзбуждаш бе човек? Така ще си докараш некой инфаркт. Сипи си едно винце с хубаво мезенце и ако ти е топло сваляй шлемофона. :partyman:
joro39 - специалист
това е моята горелка отоплявам се вече около 3 седмици ,моята е интерпретация на тази;][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RS86qo6W4uc[/youtube]
Прикачен файл:
20140210_201821.jpg
[attachment=2]20140210_201807.jpg[/attachment

Прикачен файл

20140210_201750.jpg

Прикачен файл

20140210_201807.jpg
krazz - специалист
joro39 написа:
това е моята горелка отоплявам се вече около 3 седмици ,моята е интерпретация на тази;][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RS86qo6W4uc[/youtube]
Прикачен файл:
20140210_201821.jpg
[attachment=2]20140210_201807.jpg[/attachment
Гледам взел си процесорно управление. Как е? Как се държи? Какви датчици за температура ползваш? Платина 100 или термо двойка? И в колко зони мериш температурата? Управлението с отворен код ли е?
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 199

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: