• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
hidrazin - майстор
vas_konti написа:
Аз имам този уред ,само.че 2 Kw,няма такъв кеф,все едно си на плажа...
Скоро да си си мерил температурата при личния лекар? Ти за тези 675 лева ще си вземеш климатик! :lol:
:? Лудница някаква.
:partyman:
vas_konti - напреднал
vas_konti написа:
Не е 675лв. а е + 410лв. защото има и стойка.А климатици имам 2 броя Фуджицу и те са ми основното отопление.Но за експресно затопляне няма грешка,за 2-3 секунди и топлината плисва върху тебе.
Изображение
https://www.technopolis.bg/b2c/details/ ... SA-GIRAFFA
sstefanov - майстор
Не би трябвало да имаш нужда от експресно затопляне при наличието на климатици.
vas_konti - напреднал
Ами на вилата и в механата признавам си няма клима :roll: .А пък за двора (на открито) няма равна.
hidrazin - майстор
vas_konti написа:
...А пък за двора (на открито) няма равна.
Ти наистина си нямаш понятие от тези неща нали? Това не само е по-добро от твоя боклук ами е и по-евтино.
Изображение
То човек като сам се набута и тоя горе не мое му помогне. :lol:
vas_konti - напреднал
Само не знам защо си мислиш,че не съм пробвал и газов отоплител "гъба"? И искам на свой ред да попитам,дали си пробвал този вид отоплител но не тези измислените турски и тех подобни? Колкото до твърдението,че отоплението с "гъбата" е по-евтино от моя "боклук" може много да се спори."Гъбата" кара с една бутилка газ (28 лева) от 12-20 часа т.е близо три пъти по-скъпо от ИЧ отоплител.Само за едно си прав,човек като сам се набута и тоя горе не мое му помогне.
hidrazin - майстор
vas_konti написа:
...т.е близо три пъти по-скъпо от ИЧ отоплител....
Както казах - нямаш си понятие от тия неща. Кое му е по-евтиното? Тая "гъба" топли с 10-13kW за разлика от тоя боклук дето е 2kW. А сега си извади калкулаторчето и сметни кое е по-евтино. Пет-шест пъти по-голяма мощност срещу три пъти по-висока цена. :lol:
vas_konti - напреднал
Прав си.Просто не съм свикнал да смятам с калкулатор.Като ми е удобно и приятно не гледам цената.Ползвал съм и "гъба" ама с ИЧ ми е по-удобно.По принцип ми е по-евтино да се отоплявам с нафтова печка(но не с нафта а с друго гориво) но не мисля,че ще ползвам някога.Една котка се дере по-повече от един начин и аз съм си избрал този.Поздрави.
hidrazin - майстор
За едно си прав - кеф цена няма. Тези инфра печки не спадат нито към кефа, нито към цената. Аз като реша да ми е готино и топло на вилата, си изгарям в откритото огнище 1-2 купчини с дърва. Няма по-добра топлина от половин кубик жарава и няколко дебели тлеещи метровки.
Поздрави и от мен!
  • 1
  • 2

Тема "Отопление с Инфрачервени лъчисти уреди." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: