sorryn написа:Здравейте приятели , ако може някой да ми драсне заводските / стойности / настройки на :ЕТО
P3 - Cycle
Fan
P2 - Cycle
Fan
P1 - Cycle
Fan
Горелката е GREYKO RB20 благодаря предварително .

LazarGanev написа:Не, по датчика за осветеност не става. Или с газанализатор, или с опитно око. Слънчогледовите пелети искат повече въздух от дървесните, за първа степен 45-46% може биАбе опитно око имам ама за заварките защото съм заварчик а за горелките съм новобранец,утре ще направя клип как гори в котела та някой с опитно око да си каже мнението преди няколко поста писах че май ми е голяма тягата и при 45%имам чувството че направо ще откъсне пламъка от пелетите
LazarGanev написа:Измерено КПД>91%, по-нататък ще публикувам ксерокопие на разпечатки от измерванияАко може и малко повече и по подробни снимки от тези във феибук. За сравнение - измереното КПД на моя no name котел (Made in DDR) e 63%
shuta6667 написа:някой да има инфо за пелетен котел GREYKO ? мнения ? мисли?При последно монтираната комбинация - модел 32+ RB30 собтвеника отоплявя 3 етажа по 85-90 кв.м. с разход 70 кг. дървесни пелети при температура на ок. среда през миналите дни от порядъка -5 до +5 градуса.
shuta6667 написа:някой да има инфо за пелетен котел GREYKO ? мнения ? мисли?Тази комбинация на снимката,по думите на собственика,е изхарчила 650-700 кг. украински(благодарение на мен
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: