• 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 107
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
syrfist_bg78 - помощник
Колеги задната решетка ми е 6 мм предната 8 мм вече и повече стана .Днес като е запалих вдигна 80 градуса на втора скорус на помпата доволен съм много!
Единствено при по продължителна работа ми задраства малко с пепел можеби ще пробвам с други пелети.
syrfist_bg78 - помощник
filmatoplo написа:
Моята горелка и бункер са 1към 1с това.
Колега бих те отарвал от бункера ако е махаш
Lubo7 - помощник
ето едно клипче и от мен на моята горелка "прилича малко на мене но здраве да е нали топли"
https://www.youtube.com/watch?v=PkNg4Df ... rjdHT8YcFg
filmatoplo - майстор
Бахмааму и моята ли има този пламък,не съм го видял нацяло.
ttttttd - специалист
Оказа се,че притито с 100х100 горелка и отвори на гребенчето на макс с малко подобрение развива 78градуса и си работи доста добре след няколко дни ще дам точния разход.Отоплява двуетажна къща.Предната решетка е 6мм на 100 процента отворена.Доста добре се справя.Никакви запушвания и добре само почистена.За всички които ще я монтират на Прити мога да дам допълнителни пояснения какво и къде трябва да се направи за да работи перфектно.И не забравяйте,че всичко по Притито трябва да бъде уплътнено със силикон защото нищо не затваря херметически.

Ето какво остава след 70 изгорени чувала от моя котел.

Прикачен файл

Снимка0387.jpg

Прикачен файл

Снимка0385.jpg

Прикачен файл

Снимка0383.jpg
Lubo7 - помощник
Колеги днеска съм бесен горелката работи няколко дена и нямаше проблеми , сега обаче опуши цялата къща. Ами сега какво да правя ? Оказва се че има нещо което премълчават доста хора тук. Но нищо ще се справя и с този проблем .
filmatoplo - майстор
:lol: пуши ли, днес боядисвах.
Lubo7 - помощник
Оказа се че един от кривите кюнци е издънил положението ,разкопчал се е и от там е паднала тягата на комина в следствие на което опушване на цялата къща.
А сега един въпрос .
Какво ще стане ако разширя дупките на входната тръба и ако ги намаля?
Между другото на какво разстояние трябва да бъдат от горелката ?
ttttttd - специалист
Lubo7:Адаш имаш лично съобщение.А на filmatoplo не му се връзвай.Хабер понятие няма от тази горелка още повече от Прититата.Горелката 100х100 на Притито дето монтирахме пее.Може да дойдете и да наблюдавате лично на по чаша вино с мезенце.Момчето е пич и няма да има нищо против да ви посрещне.Да два дни имаше настройки но сега кефа е пълен.Успех на всички и топли домове наздраве на радващите и се.
filmatoplo - майстор
Аз Ви се доверих, пък то има още тайни
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 107

Тема "Пелетна горелка ръчна изработка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: