На мен ми стана много интересно защо човека не е доволен...надявам се да сподели тук 

ico_3 написа:Кабела как се води?Намерих един който е с usb от единия край дали ще стане?Като кажеш ком-удължител, предполагам във всеки магазин ще те разберат. От двата края е с куплунг CANON девятка ( с девет пинчета/крачета ), единия женски, другия мъжки. Такива куплунзи можеш да си купиш от всеки магазин за електронни части. Купуваш и обикновен 4-жилен телефонен кабел, с обикновен поялник свързваш както беше многократно споменато от колегите.
filmatoplo написа:Ти не си видял проблеми на другите горелки, твоя предполагам е в това да сложиш пелети в бункера, и почистване.Исцепник на Никулден не се вади нищооооо на Йорданов ден се вади краста брежалко че това дистанционно не става.
За по интересно когато го хвърляш пиши тука да се съберат повече хора като на Никулден -вадене на котел
.
filmatoplo написа:...Че какво му е на котлето, само дето трудно се стига до горивната камера при почистване.Еми премести му горелката на вратата и готово. Ще изхвърля по-често пепел, ма то две добри няма... Аз изхвърлям пепелника сутрин и вечер...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: