• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 130
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Както и да погледнем Географският център е най - близо до Дряново. Остава да се реши точна дата, че усещам бая калабълък ще стане :rock: . А на Дряновският манастир какво може да се случи #-o Малииииииииииии казвайте за колко семинаристи да уреждам места :yawinkle: .
n.ganev - майстор
" Манастира тесен за мойта душа е! "
filmatoplo - майстор
Всяка година минавам от там, пазача на паркинга ми е познат бай Колю ли беше, кара една Симсонка, от Дряново до манастира. Виждам аз почти си готов, да питам -когато се включи в тока какво се показва на дисплея и като се влезе в менюто като на грейко ли е чакам с нетърпение.
n.ganev - майстор
filmatoplo написа:
Виждам аз почти си готов, да питам -когато се включи в тока какво се показва на дисплея и като се влезе в менюто като на грейко ли е чакам с нетърпение.
Ето
Прикачен файл:
Снимка0062.jpg
Това е на дисплея. Избираш си език и действаш почти като при Грейко. Иначе си спестих малко окабеляване тъй като има предвиден ръчен режим на зареждане.
Това е преди поставяне на запалката и затваряне на капака
Прикачен файл:
Снимка0064.jpg
Монтажа остава за събота че собственика отсъства а не искам да притеснявам майка му. До тогава ще кара моето Ферари.
За предпазитела на запалката намерих едно гнездо от радиото на Старият Жигул :-D .
n.ganev - майстор
Хайде сега помагайте! При подаване на сигнал за принудително зареждане на външният шнек на SF измервам 220-230 V, при отпадане на сигнала - 48-50V :? . Що така?
stilian20 - специалист
Иэмери ли дали и при контролера на грейко е така
stilian20 - специалист
Тези 50волта при закъчен товар (мотор) ли ги показва
n.ganev - майстор
stilian20 написа:
Тези 50волта при закъчен товар (мотор) ли ги показва
Без товар.
stilian20 написа:
Иэмери ли дали и при контролера на грейко е така
Мерих - Не е.
Последна промяна от n.ganev на ср фев 25, 2015 8:20 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 130

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: