• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
egomen66 - майстор
Не съм търгаш , нито рекламен агент.Пенсионер ,човек съм. Но немам нерви.......за такива диалози. #-o
Ahmakov - специалист
Чекай, чекай малко... Единият път си ходил да се изучиш там, па после се оказва, че лекции си чел...да не се окаже накрая като във вица, че пак ти се е ходило по тези дестинации.
-Ех как ми се ходи пак в Кашкай...
-Че ти кога си ходил там?
-Не съм, миналата година ми се ходеше и сега пак ми се ходи...

egomen66,
той и profy е пенсионер, ама виж как се забавлява и си запълва времето...а и не само в този форум, води много активен виртуален живот, да ни е жив и здрав.
profy - специалист
Ahmakov написа:
...пп...Архивирам...
Още една, за архива, вместо епилог
Всъщност аз не знам в каква област г-н Ахмаков е професионалист, специалист, изобщо къде има опит. Тотална анонимност, като жилището от Западен Майнинген.
В този форум не съм видял нито един фотос на нещо изработено собственоръчно от него, в духа на форума, просто за да се синтезира увереност,
че няма грешка на природата, и ръцете му са на правилното място. Примерно както е в тема " Въздушно слънчево отопление с вакумни тръби".
За изясняване, не съм мнителен, а ако обидя някого случайно ми е провървяло.
Обаче преди година от професионалния форум "БГРЕМОНТИ" го изгониха, господина Ахмакова.
Ще ви осведомя, че пак там, един известен активист на тукашния форум, дълго време даващ наклона на множество теми, радетел на граматичността,
там е два пъти изгонван, обаче като ценен специалист сега отново е приет.
Същото не може да се каже за г-н Ахмаков, значи изобщо не е оценен нито като професионалист, нито като нужен специалист. Правилното си е правилно.
Защо да му кредитирам доверие? Питам, читав отговор не получавам.
Прегледайте, ако държите на прецизността, постовете на г-н Ахмаков.
Налице е относително устойчива привична вътрешна предразположеност на г-н Ахмаков към остър тип на реагиране.
Достигащ до каналджийска ахмакиада с висока степен на фекалност.
Плюс неистова склонност към лъжеобразуване.
Вие преценете дали е грешка на природата или е резултат от тежко детство в неустойчива социална среда.
Ahmakov написа:
...аз...съм много гаден...
Не че не го зная, но все пак автентичното самопризнание е по-важно. Не ли?
egomen66 - майстор
А аз смятах ,че темата вече е изчерпана............. #-o
Ahmakov - специалист
Пропусна само да споменеш, че бях "изгонен", след като в два реда елементарни математически действия, ти показах, че с два килограма лед, кофа и един вентилатор, не можеш да климатизираш къщата си. Е не беше само това, преди това беше и критика за върховното изобретение, да оставим вратата на домашния си хладилник отворена, за да работи като влагоабсорбатор. А не благодаря. Няма какво да правя в такъв форум.

На вниманието на модераторите и администраторите на форума.

Добре че повдигна въпроса. Не веднъж си твърдял, че ти не си академил от ония форум, че нямаш нищо общо с него. Интересно защо тогава се яви на конкурса с негова "разработка" и на всичкото отгоре и спечели. Това е кражба на "интелектуална" собственост.
Та ако ти не си академил, би трябвало да те изгонят от форума, а ти би трябвало да върнеш паричната награда.
А ако си признаеш, че си академил, би трябвало да обясниш за Зомбария, за отношението на академил към този форум и пак най логичното е да те изгонят за тези ти мисли и писания по адрес на форума.

Дето се вика честито на печелившите...
Andri01 - майстор
Точно той си е-академил! Разбира от всичко-космоса,морето:),земята ,медицината и всичко каквото се сетите.Само дето не е наясно малко с морските терминологии. Е оказа ,че не знае и на кой г-н Станчев беше познат-професора ли или адмирала,само дето го спомена в спора ни за вдигане на реномето?! В другия форум, който започне спор с него,админа скоропостижно изтрива част от поста. Sorry за OFF, но лично на мене ми е писнало от такива "умници"!E,да ни е жив и здрав profy/ академил/,че иначе форума ще стане скучен :partyman: :)
vrangelov - специалист
Ahmakov написа:
...
vrangelov,
ако намека за реклама е отправен към мен, си в леко заблуждение.
Ahmakov написа:
... Нямам информация, дали се предлага в Бг и на каква цена.
Ако не можеш да си го позволиш, тогава подово.
Според мен, да удачно е, но ако е изпълнено професионално и без компромиси. Досега не съм срещал изследване, което категорично да отрича този вид отопление за спални помещения. В подкрепа на това мога да ти кажа, че всички ново изграждащи се детски градини в Германия са с подово отопление във всички помещения. А те определено знаят, как да се грижат за децата си и го правят.
И сега е момента за реклама :wink: , ...ако можеш да си позволиш тук коментираното отопление, то е определено по добрия избор. :lol:
Благодаря за отговора, Ahmakov!
Намекът за реклама не беше отправен към теб, а към egomen66, който пита за нещо, за което знае повече от всеки един нормален средностатистически човек. Напоследък форумът е място за публикуване на скрити реклами, което ме наведе на мисълта, че може би egomen66 прави същото. След последния му пост започвам да си мисля, че е просто добре информиран, което е по-скоро нетипично за повечето питащи тук.
egomen66, ако е така, както твърдиш , извинявам се, че съм те обвинил в реклама, ако обаче съм прав, пак ще пиша!

Питам се, дали поне половината от хората правят разлика между рекламна и почти рекламна тема!

Поздрави на всички!
egomen66 - майстор
Pазгледайте мненията ми във Форума , и сами си направете изводи.Има опция на сайта , като цъкнеш на името на акаунта и можеш да прегледаш всички мнения на веднъж. Сигурен съм че го знаете това. Между другото , името на акаунта ми е именно с тази насоченост , че не трябва да се преценява даден човек прибързано , особено когато не го познавате. Има и моя снимка . Успех и честита първа пролет. :heart:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Въпрос към опитните хора във Форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: