• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
На схемата е дадена задвижката :wink: както и сензора за мерене на смесената вода .По принцип объркването че не иска помпа на малкия кръг иде от това , на повечето схеми дават газов коте -който подразбиране в него има помпа :wink: .И без помпа става -но по бавно се случват нещата , и особено в комбинация с бгв свързаняа като радиатор -се оплескват нещата :wink: .
kaliniko - помощник
Нещо по моята схема :)
HX_Vextor - специалист
filmatoplo написа:
На схемата е дадена задвижката :wink: както и сензора за мерене на смесената вода .По принцип объркването че не иска помпа на малкия кръг иде от това , на повечето схеми дават газов коте -който подразбиране в него има помпа :wink: .И без помпа става -но по бавно се случват нещата , и особено в комбинация с бгв свързаняа като радиатор -се оплескват нещата :wink: .
да видях за задвижката . Просто продавачката в магазина ме е подвела защото ми каза че без електроннен дисплей на котела не ставало , но като гледам тя задвижката на 220 волта сама си се кара ...

иначе съм готов с инсталацичята в мазето и първият етаж и скоро се надявам да го запаля

Филме,а ако преместя помпата на пак на подаващата вода но вътре преди четерипътния вентил ????? дали ще е по- добре ?

Прикачен файл

rdy.jpg
rdy.jpg (92.79 KиБ) Видяна 1903 пъти
iliana - специалист
извинявам се че ползвам темата, но не намерих по-подходяща
преди две години заградихме камината и скоро видях, че предпазния клапан за налягане е леко деформиран от топлината
казаха ми че щом не течал по тръбата която изхвърля водата, значи нямало проблем
така ли е наистина, прилагам снимка

Прикачен файл

12020673_1052364434787430_1179818790_o.jpg
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42

Тема "Локално парно- въпроси за направата му + снимки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: