miroki написа:Някой ползвали котел на Месколи?Като гледам горелките са едно към едно с евратовските,така че си прави изводи.
Доволен ли е?
http://www.mescolicaldaie.it/en/
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo
- майстор
5332 мнения в "Котел на пелети?"
filmatoplo
- майстор

6osi6
- майстор
По смисъл е същото, с тази разлика, че в твоя превод електомагнитния вентил почиства горелката .
пневматѝчен
Значение на думата пневматичен
пневматична, пневматично, мн. пневматични, прил.
Който действа със сгъстен въздух. Пневматичен чук.
http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/ ... 0%B5%D0%BD
пневматѝчен
Значение на думата пневматичен
пневматична, пневматично, мн. пневматични, прил.
Който действа със сгъстен въздух. Пневматичен чук.
http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/ ... 0%B5%D0%BD
syncho
- майстор
filmatoplo написа:От информацията която даде гледам че са читави котли .Не знам точно как го прецени, че са читави по едни снимки. Личното ми мнение е, че не са нищо особенно. Двуходови пелетни с горелки присадени на котли за дърва. КПД го дават "Combustion efficiency of 92%", което е тъпо, защото като го смятам от изходните мощности излиза към 87%, но те правилно са си го написали "combustion" (т.е. на изгаряне, а не на усвояване).
Това със соленоида не разбирам какъв плюс е. Един обикновен соленоид. Почистване с въздух, което е... меко казано несериозно.
Тествали са го дали отговаря на EN 303-5, което е смешна работа. Сериозно погледнато за италиански котел е слаба ракия. Прилича на чешка работа с италиански лепенки.
здравейте отново
ще ви покажа как изглежда на пръв поглед една оферта от тангра за нещо което беше направен оглед през март месец.
след няколко обаждания от моя страна, и след като отидох на място с идеята да се срещна с управителя и да се разберем по мъжки(септември месец)
Получих оферта за ремонт-450лв !!!!
Тунинг-две тръби по 20 см дълги , на които им казват "горивна камера", от ламарина -"жароустойчива", която не е издържала на жарта явно . И 4 метра тефлонова тръбичка, която също тунинговат с леко по-широка и за това сменят накрайниците. Между другото се появи нов проблем!
А аз вече съм сигурен,че изобщо не се интересуват от проблемите ми. Чисто и просто продават части, които не са взаимно заменяеми (една с една нямат еднаква)
По този начин продават "комплекти"
Понеже предпочитат да си общуваме чрез имейли, много скоро ще събера черно на бяло, колко им е калпава продукцията.
ще ви покажа как изглежда на пръв поглед една оферта от тангра за нещо което беше направен оглед през март месец.
след няколко обаждания от моя страна, и след като отидох на място с идеята да се срещна с управителя и да се разберем по мъжки(септември месец)
Получих оферта за ремонт-450лв !!!!
Тунинг-две тръби по 20 см дълги , на които им казват "горивна камера", от ламарина -"жароустойчива", която не е издържала на жарта явно . И 4 метра тефлонова тръбичка, която също тунинговат с леко по-широка и за това сменят накрайниците. Между другото се появи нов проблем!
А аз вече съм сигурен,че изобщо не се интересуват от проблемите ми. Чисто и просто продават части, които не са взаимно заменяеми (една с една нямат еднаква)
По този начин продават "комплекти"
Понеже предпочитат да си общуваме чрез имейли, много скоро ще събера черно на бяло, колко им е калпава продукцията.
Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература