С достатъчно на брой свински опашки и мрежа 5см око се постигат резултати. За ~ 80-90кв. м .бях сложил към 1700 опашки 

syncho написа:Именно! Ние за това си ползваме готов панел с пъпки - в пъти по-бързо и по-лесно.Може и на този вариант да мина, само ме притеснява панела (поне този дето го гледах тук у Стара Загора), че е доста по-мек от фибран-а, а и със сигурност ще има и по-лоша топлоизолация и затова си мислих да го правя с фибран 5см.
Прикачен файл
radius написа:С достатъчно на брой свински опашки и мрежа 5см око се постигат резултати. За ~ 80-90кв. м .бях сложил към 1700 опашкиАз на 17м2 при стъпка 10см ,сложих 350 опашлета
filmatoplo написа:Че някой трябва да ги монтира!Е какъв е проблема в бройката на опашките
tupalka написа:Искам да попитам колегите които използват котел на пелети или котел с пелетна горелка в комбинация САМО с водно подово (без високотемпературен кръг-радиатори) за схема за свързване. Директно на 40-45гр. ли задавате температура на горелката или използвате смесителен вентил за постигане на тази температура?Директно до 50 градуса задавам.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: