• 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
grants - специалист
Моята прави едно коляно 1-1,5м до съседната стая и от там на долното ниво на димоотвода до комина е 3м.
Днес майстора като донесе каминката и като видя това разстояние каза , че може да е проблем тази дължина :?
mimitoni - специалист
БУРНИТ КОМФОРТ 23 ПМ работи вече 3 сезона с 6м кюнци ф80 и 7м зидан комин и за сега няма проблем :)
bondo77 - напреднал
Със стария BURNIT 15 съм,когато я стартирам пали чак след 20мин.как да променя това а когато се запали пуска пелети на 7сек.можели да се удължи това време.Ще съм благодарен ако някой помогне.
Svetoslav Yossifov - помощник
evtimov написа:
колеги бихте ли ми казали как да я настроя по стайна температура да пали задавам и 1,5 градуса но не се пали като падне 1,5 градуса под стайната Бурнит 15 pm
и аз имам същия проблем немога да я накарам да работи както трябва по стайна температура... а в настройките като задаваш градусите за вкл. и изкл. това са за темп. на водата, явно за темп. на въздуха няма и си се включва като падне с 2 градуса, поне мойта е така(което е много).... ако намериш решение пиши.
plastkomfort - специалист
А защо не я карате по температура на водата?
plastkomfort написа:
моята по температура на водата съм я направил в момента с 5 градуса отклонение и не се спира изобщо... а когато направя отклонението на по-малко градуси се вкл. и изкл. мн. чесно което не е добре.
и точно заради това искам да я направя да се регулира по темп. на помещението което според мен е мн. по удобно, странно защо не може да се настрои...
plastkomfort - специалист
Когато камимата работи постояно е по -икономично.
При всяко гасене и палене тя харчи повече.
Svetoslav Yossifov написа:
plastkomfort написа:
моята по температура на водата съм я направил в момента с 5 градуса отклонение и не се спира изобщо... а когато направя отклонението на по-малко градуси се вкл. и изкл. мн. чесно което не е добре.
Би ли дал информация как си го направил, и какъв разход прави.Благодаря
benimm8808 - специалист
Svetoslav Yossifov написа:
и точно заради това искам да я направя да се регулира по темп. на помещението което според мен е мн. по удобно, странно защо не може да се настрои...
Stand by го дай на off.
Според мен няма да ти харчи по малко,освен в случай,че не я настроиш да пали на ниски градуси в помещението.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: