n.ganev написа:Вдигни градуса на котлето на 70Добре, ще вдигна на 70 градуса и ще проверя . Бъди жив и здрав..

n.ganev написа:Вдигни градуса на котлето на 70Добре, ще вдигна на 70 градуса и ще проверя . Бъди жив и здрав..
aspirebg написа:...Можеш просто теглиш другата версия на програмата за мониторинг. За новия фирмуер има и друга версия на Мониторинг програмата и с нея си отваря настройките. Имам е на другия компютър, но по памет беше в "бета" директорията ако не се лъжа.Това е така.
pol79 написа:То човек , като обича да рови в ... , сам "вмирисва" нещата .А може ли да споделиш как я върза към компа и как я палиш от разстояние. Прочетох доста страници от темата, но това не го намерих.
Горелката работи безупречно и явно , защото няма проблеми , като други горелки трябва сам да си ги създадеш
От както я свързах с компа вкъщи , даже и не слизам при нея .
Паля я от телефона час преди да се приберем и съм "забравил" на какво се отоплявам винаги е топло , като се приберем .
Никога повече дърва и въглища
doobref написа:Здравейте, вече 30 дни съм с грейко RV 20. Повдигнал съм котела Солитекс 34кв на кутия. След някой ден, като разбера как ще кача снимки, разбрах,че има интерес. Настройките ми са от Николай Ганев, на когото съм безкрайно благодарен за отзивчивостта и познанията. За сега се държи много добре,но не знам дали разхода е добре- на Р2 за 6 мин. - 200гр. - за 1 час 2кг, на Р1 за 6 мин. - 120 гр.- за 1час 1кг и 200гр. Във форума чета ,че на Р2 пуска 150гр., а на Р1 -110гр. За сега е топло времето , работи по температура на водата и съм с термоглави на радиаторите и трипътен вентил 55 градуса на котела. Първоначално се контролираше от стайния термостат, но разхода ми беше по-голям, защото много трудно , почти невъзможно да се настроят термоглавите и стайният да работят в снхрон. Т на котела е 65градуса, а помпата се включва на 50 градуса отделно, не от горелката , защото в почивните дни горя дърва, и ако помпата се командва от горелката , няма да може да работи на твърдо гориво.Както обещах , публикувам снимки на монтирана горелка Грейко на котел Солитекс- 34кв.
doobref написа:Прикачен файл:DSC_0133.JPGdoobref написа:Здравейте, вече 30 дни съм с грейко RV 20. Повдигнал съм котела Солитекс 34кв на кутия. След някой ден, като разбера как ще кача снимки, разбрах,че има интерес. Настройките ми са от Николай Ганев, на когото съм безкрайно благодарен за отзивчивостта и познанията. За сега се държи много добре,но не знам дали разхода е добре- на Р2 за 6 мин. - 200гр. - за 1 час 2кг, на Р1 за 6 мин. - 120 гр.- за 1час 1кг и 200гр. Във форума чета ,че на Р2 пуска 150гр., а на Р1 -110гр. За сега е топло времето , работи по температура на водата и съм с термоглави на радиаторите и трипътен вентил 55 градуса на котела. Първоначално се контролираше от стайния термостат, но разхода ми беше по-голям, защото много трудно , почти невъзможно да се настроят термоглавите и стайният да работят в снхрон. Т на котела е 65градуса, а помпата се включва на 50 градуса отделно, не от горелката , защото в почивните дни горя дърва, и ако помпата се командва от горелката , няма да може да работи на твърдо гориво.Както обещах , публикувам снимки на монтирана горелка Грейко на котел Солитекс- 34кв.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: