Тонкобонбонко написа:Здравейте,Кой дистрибутор ти продаде котела? Трябва да го натиснеш да дойде - евентуално чрез фирмата производител, защото той разписва гаранционната карта (не че моята е разписана).
От тази седмица съм притежател на котелът Greyko expert 20+ Greyko rb 20, но не и ползвателЗа съжаление дистрибуторът от който го купих е меко казано несериозен и го чакам вече седмица да ми каже колко и кога би го монтирал. Та въпросът ми е можете ли да ми препоръчате някой от София който да ми го монтира? Зимата идва, а аз си се наслаждавам на свободно стоящия котелкотел ;)
Благодаря предварително!
judas написа:Фирмата е Световни Нови Технологии. Аз просто искам някой да ми го върже към инсталацията, защото трябва да се пипне тук там. Иначе после ще го викам той да я пусне, за да подпише гаранцията.Тонкобонбонко написа:Здравейте,Кой дистрибутор ти продаде котела? Трябва да го натиснеш да дойде - евентуално чрез фирмата производител, защото той разписва гаранционната карта (не че моята е разписана).
От тази седмица съм притежател на котелът Greyko expert 20+ Greyko rb 20, но не и ползвателЗа съжаление дистрибуторът от който го купих е меко казано несериозен и го чакам вече седмица да ми каже колко и кога би го монтирал. Та въпросът ми е можете ли да ми препоръчате някой от София който да ми го монтира? Зимата идва, а аз си се наслаждавам на свободно стоящия котелкотел ;)
Благодаря предварително!