горелката работи постоянно, не изключва, но голяма част от времето работи на минимална мощност. Настроена е на 50гр, качва до 51гр. В стаите е 23гр и много рядко включват термоглавите.

fedko написа:Просто тази горелка е прекалено голяма за да може да равоти с по петнайсетина пелетки на минута.Поне с мойта не се получава.Мира а каква е пузата в секунди между дозите на минимума?И последно колко секунди е дозата на минимум ако не те затруднявам.Ще ти напиша всички настройки.
Mira84 написа:val303 написа:Mira84 Здравей Брат ми има същата горелка,само че е предишната версия,12,63 или нещо подобно,не съм сигурен. При нея независимо дали е в мин или макс мощност,градусите не прескачат така. На нея съм се учил да правя настройките и мисля че съм наясно с нещата. Според мен по този начин горелката не работи точно и това се отразява на разхода.Не съм на ясно, но горелката ни работи от 2 седмици постоянно.От както сме я пуснали така се променят градусите, но не сме имали проблем с нея. Харчим по 17кг за 24часа, отопляваме 110кв. къща, настроена е на 5киловата миним. мощност и 12киловата максимална. През повечето време работи на минимална мощност. След като казваш, сигурно е проблем това, но не зная как да го оправя. Иначе други проблеми с горелката нямаме.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: