• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
maistor po nevolja - помощник
Здравейте! Интересувам се от този котел и ще се радвам, ако споделите мнения от експлоатацията му. Какви пелети използвате, колко често се чисти и т.н. Благодаря на отзовалите се!
LazarGanev - "Велик майстор"
Трябва да ти кажа, че ракията ти е страхотна!
Радвам се че помниш, но ракията си беше сливова и наистина от преди 1944 г., от стъклен 30 литров добре парафиниран съд! Все с приятели сме я :partyman: !
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
maistor po nevolja написа:
Радвам се че помниш, но ракията си беше сливова и наистина от преди 1944 г., от стъклен 30 литров добре парафиниран съд! Все с приятели сме я :partyman: !
Ех
Надявам се, знаеш как се прави такава ракия
n.ganev - майстор
И аз чух за тази ракия мноооооооого добри отзиви - ама само чух де :yawinkle:
То се видя, че никой не ползва този котел, ами да сменям заглавието на темата на "Троянска сливова" и да се почва :-D
gnt69 - майстор
maistor po nevolja написа:
То се видя, че никой не ползва този котел, ами да сменям заглавието на темата на "Троянска сливова" и да се почва :-D
Къде дават троянска сливова. :partyman:
filmatoplo - майстор
Ох невероятен елексир, доволен съфорумец ми прати, със сълзи на очи я докапчих накрая когато свърши. :drinkers: Та къде има приемам по Еконт. :wink:
filmatoplo написа:
Ох невероятен елексир, доволен съфорумец ми прати, със сълзи на очи я докапчих накрая когато свърши. :drinkers: Та къде има приемам по Еконт. :wink:
Едва толкова млад,а вече ценител!!!
Апелирам!Сички Куриерски джигити да доставят благотворително
stoyanstoyan - специалист
Аз съм с такъв само че 20 кв. Чистя го веднъж седмично за около 2- 3 минути. Има ръчка за чистене та не трябва да го разглобяваш. Аз съм доволен от него засега.
  • 1
  • 2

Тема "Котел TOBY 12 B на TERMOMONT" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: