• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Филма, в Брезник има двама производители, кои си ползвал ти? И аз мисля, че качеството е паднало, дори и само от наблюдение на дървения материал, който складират...жалко, ама това е, искат да печелят, пък качестство постоянно - никакво.
plamenmaistora - специалист
Колеги преговаряйте за управление на ПЕЛАХ а останалото е човешка направа :lol:
kalin72 - майстор
Ама с какво управлението на Пелакс е по-по-най от управлението на Натурела?? Аз си мисля, че механичната част е по-важна, в случая...а като гледам, на Пелакс не е по-различна от на Грейко-то.
Radoslaw - специалист
plamenmaistora написа:
Колеги преговаряйте за управление на ПЕЛАХ а останалото е човешка направа :lol:

Истинско е спор няма.От месеци го следя,просто за момента по добро няма.
Горелка , двигател,вентилатор,запалка колкото искаш.Но контролера е този ,който дава живот на цялата система.
Radoslaw - специалист
kalin72 написа:
Ама с какво управлението на Пелакс е по-по-най от управлението на Натурела?? Аз си мисля, че механичната част е по-важна, в случая...а като гледам, на Пелакс не е по-различна от на Грейко-то.
Просто е следващо поколение.Почети малко и тогава задавай този въпрос.Трябва да познаваш и двата контролера за да направиш разликата.
kalin72 - майстор
Абе аз си задавам следния въпрос - 2к срещу 4К лева. Защо? С какво 4 > 2? Заслужава ли си? Да не би да е като ДБ срещу система с налягане? И те такива въпроси избиват у мозъчето ми...
Айде да ми отговориш. Моля.Наздраве ;)
plamenmaistora - специалист
Разлика от Грейко ще има няма начин пелахса гори в трьба по малко материал пламька е херизонтален лесно се разгаря.
за присадена горелка май щее по добре.
kalin72 - майстор
Добре, значи има разлика...хубаво е да се отговори на въпроса заслужават ли си 2К лева повече..
filmatoplo - майстор
Ако ще има еднакъв разход с едни и същи пелети, по добре по евтината горелка, нещата се развиват много бързо, поне 2 нови горелки се появяват на пазара за 6 месеца така че няма да умрем с една горелка, ще се скача на новата хит.Грейко също ще пусне тръбна.
Plamen Petrov - помощник
Здравейте,има ли някой с горелка Revo на Pellasx? Да каже повече за поведението и,разход и т.н.? С две думи да каже повече за горелката?Решил съм да слагам такава,но ми пускат муха и за Грейко? Разликата е 1200 лв в "полза" на Pellasx!? Струва ли си? :?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Тема "горелка "PellasX"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: