Най - вълнуващия въпрос зимно време.
здравейте,имам въпрос и моля за съвет.ще газифицираме жилището,което е 90 кв.апартамент с направена инсталация за котел на твърдо гориво.спряли сме се газов котел BOSH CONDENS.Не ми е ясно кой да избера от двата модела Condens 2000w ZWB 24-1 AR 23 или Condens 2500 WBC 28-1 DCE23.Разликата в цената е 600лв.интересува ме,ще има ли значение при избора ми,като ме вълнува да ми е топло и по-малки месечни сметки.когато питам специалистите ,отговора е и по-евтиния става,но ако имаш пари вземи по-скъпия.как да постъпя,някой може ли да ми помогне при избора?
другото ,което ме вълнува е избора на радиатори-корадо класик или корадо кинград?доколкото получих информация в нета,серията класик е по-скъпа,но конвектора на радиатора е по-голям ,а от там по-висока мощност.което означава ли по-малък радиатор на класика или по-голям радиатор на кинград?моля за съвет!благодаря.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ами правилно са Ви отговорили за двата котела, несравними са. Аз Condens 2000w изобщо не го включвам в офертите. Все пак за Вас най-добрият избор е промоционалния пакет Condens 2500 14кВт + бойлер. Минималната мощност е 2кВт, а на Condens 2000w е 7кВт
благодаря,а за радиаторите ,какво бихте ме посъветвали?корадо класик радик или тази евтината линия на кинград?
LazarGanev - "Велик майстор"
Рядко ги ползвам и едните и другите, работя с други марки

Тема "отпление на прир.газ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: