• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 26
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalpev - специалист
marinelageorgieva, човекът пита за пЕлети, а ти му пишеш за пАлети...правиш ли разлика?
Нещо като вица за компютрите и компотите...
Защо имам усещането, че май целта не е смислеността на постовете ти, а да се вижда подписа ти в тях... :-k
egomen66 - майстор
kalpev написа:
marinelageorgieva, човекът пита за пЕлети, а ти му пишеш за пАлети...правиш ли разлика?
Нещо като вица за компютрите и компотите...
Защо имам усещането, че май целта не е смислеността на постовете ти, а да се вижда подписа ти в тях... :-k
Трябва да и се признае ,че бърза шета из темите.
А другите , се изпотрепаха (изпостреляха) ,заради тези реклами. :partyman:
filmatoplo - майстор
Да попитам ,когато си поръчате пелети някой да ви ги достави -как ги получавате .1.камиона е бордови и вие или някой ги разтоваря .2.камиона има кран или падащ борд.Интересува ме как се практикува.
kalin72 - майстор
Моите ще ги докара един роднина, и синовете ми ще разтоварват на ръка :)
andy_forresite - майстор
С камионче и на ръка ще стоварвам сам чувалите да може шофьорът да се освободи и да си ходи. След това от улицата до вътре по 25 метра в посока са по 50 метра на курс. Уж нямаше да има фитнес ... Мисля с ръчна количка да товаря по 3-4. Ше има да нанасям докато гарван побелее :lol: Аз затова ще докарвам на два пъти че ако е наведнъж, ще ми омекнат шенкелите. Нямам условия за никаква сгода аз. Дворът е широк, но претрупан, а пътеките едни тесни. Абе тегло :)
шоп - майстор
Камион с кран или камион с падащ борд + пелетна количка. Всичко друго е хамалогия.

Между другото изпадат пелетни колички втора употреба на прилични цени, а това според мен е лесен начин за прекарване на цяло пале от улицата до склада... стига да има хубави пътеки разбира се:-)
За първа година ще съм на пелети.Взех от тези-410лв
Изображение
kalin72 - майстор
410 лева са си много пари...в Брезник двамата производители продават на 350-360 лева за тон, качеството е добро.
lebendi - специалист
За пелетите Shweighofer всички които са ги пробвали казват че са най-добрите на нашия пазар.Аз се заредих отрано като заложих изцяло на Трон Дунавци(FIVEGROUP) докато бяха по-евтини и за мен са добри цена/качество. През миналия сезон пробвах десетина модела -вносни и наши и това потвърди мнението ми за непостоянното качество на БГ производител.Купувайте след проба и по възможност количество за целия сезон.
filmatoplo - майстор
На каква цена намери Тронските ,ако е тайна пиши на лични.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 26

Тема "Пелети - от къде?????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: