• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 111
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Запалих я ,не беше палена от 1 година поне ,втора ръка но ползвана 4-5 месеца .Само пелетите не ми харесаха някакви Украински от Топливо ,вместо пепел отпред падат барабонки ,скоро имах такива пелети при проба след като ги смених това изчезна .Та загря бързо на 65 и свали на степен 1 и така си държеше градусите ни на горе ,ни на долу .При мен екрана си показва това за което споменах когато съм в режим А тоест по температура и по стаен термостат .
dimitarivanov1978 - напреднал
до filmatoplo здрасти,смених този термостат 85 градуса който стои на металната траба на горелката казахами че е от него сащата работа на дислея неми показва градосите на водата стоятси чертичките и ON,горелката си работи.ако можеш дами кажеш кое следи температурата на водата да знам какво да порачам,ресетирах няма разлика,нулата е няма БЛАГОДАЯ
Прикачен файл:
14658219_1444757438872015_2011362828_n.jpg
14658219_1444757438872015_2011362828_n.jpg (9.36 KиБ) Видяна 1557 пъти
колеги някой ако се е збласквал с този проблем да пише щесъм благодарен
Последна промяна от dimitarivanov1978 на чет окт 13, 2016 9:15 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Температурата я следи датчика ,виж там на кои кеми беше .ама той ако не е включен ще даде грешка .
кой датчик следи t този който смених ли 11 и 12 клема са
колеги оправихго небеше от датчика, а t02 беше изключено вместо 001 беше 000 сега се появи всичко ЛЕКА И СПОКОЙНА ВЕЧЕР ВИ ПОЖЕЛАВАМ
filmatoplo - майстор
:) Стана - Ура ,пак правилно се насочихме ,ама кой да знае освен теб какви са настройките в менюто ,тоест че сондата изключена .Имал съм случаи когато уж нищо не пипам по някоя горелка ,обаче като седи цяло лято и се включи показва или някоя грешка или нещо се променил режима на часовник .Вчера наблюдавах как гори горелката и защо подскача по някой пелетче отпред ,оказва се че тази кошничка скара в Фероли Р12 е мн къса ,за да горят добре пелетите им трябва по дълга напред скара също така имам една идея която някой може да реализира .Нали накрая скарата завършва с полукръг ,този полукръг трябва да се дублира с още един на разстояние 1,5 Санта ,само горе в равната част да се свързват и там по целия ръб да има отворчета за вторичен въздух .Трябва да се пробие отвор на предната полудъга под скарата за да може въздуха да мине между двете полудъги .Скарата смятам да се удължи с поне 7-10 см ,като там където си е била оригинално дължина да се остави една не много висока надупчена преграда за да може все пак да ограничи разпръскването на първоначалната доза пелети при палене - след това като Заработи пелетите ще се разливат по цялата вече удължена скара ,както и накрая пламъка ще се обогати с вторичен въздух .Ако някой иска може да пробва ,тоест това може с успех да се приложи и на малкото Фероли.
ivoper77 - помощник
Здравейте, колеги имам нужда от помощ. Запалката изгоря, мин.година купих една за 70лв.Предлагат ми японска но е по къса около 11см. е а моята е около 20.Кажете откъде да си купя и дали ще ми дадат гаранция. Не искам пак да дам 70лв. и да изкара една година. :?
iceheart - специалист
dimitarivanov1978 написа:
колеги оправихго небеше от датчика, а t02 беше изключено вместо 001 беше 000 сега се появи всичко ЛЕКА И СПОКОЙНА ВЕЧЕР ВИ ПОЖЕЛАВАМ
Тъкмо щях да се включа и вие взехте, че намерихте каде е проблема....... :-)
iceheart - специалист
ivoper77 написа:
Здравейте, колеги имам нужда от помощ. Запалката изгоря, мин.година купих една за 70лв.Предлагат ми японска но е по къса около 11см. е а моята е около 20.Кажете откъде да си купя и дали ще ми дадат гаранция. Не искам пак да дам 70лв. и да изкара една година. :?
Това е керамична запалка и тръбичка за нея..... Писал съм за тях в темата и ползвам само такива няколко сезона .....няма никакви проблеми с тях.

http://motor-barbeque.com/102/103/120.html

http://motor-barbeque.com/102/103/122.html
n.ganev - майстор
То така и така си се включил - Хай наздраве :drinkers:
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 111

Тема "Пелетни горелки Ferroli Sun и Mikro P7-P12 Инфо,настр. и др." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: