Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev
- "Велик майстор"
1107 мнения в "Пелетни горелки Ferroli Sun и Mikro P7-P12 Инфо,настр. и др."
filmatoplo
- майстор
Точно в момента приятел е в Русе да твари Швайгхофер пелети ,щеше да взема и аз но ми досвидяха 420 лв тон.Тяхната горелка е Фероли Р12 ще -фучи .
filmatoplo
- майстор

Svezar
- специалист
filmatoplo написа:Точно в момента приятел е в Русе да твари Швайгхофер пелети ,щеше да взема и аз но ми досвидяха 420 лв тон.Тяхната горелка е Фероли Р12 ще -фучи .Да го изчакам на околовръстното на Поморие да ми метне 5-6 чувалчета че да ги пробвам тия пелети накрая що за чудо са

filmatoplo
- майстор
Ти взе ли си пелети ,оная седмица докарах в Поморие 9 тона .
Здравейте отскоро купих P7, ще спестя недоволството че нещата не тръгват от първия път.
След като ми направиха оферта за първо пускане от фирмата вносител за 498лв, веднага ми стана ясно, че има нещо гнило с тея горелки, но както и да е.
Вчера се оитах да я пусна за "сефте", но тя не пожела. Порових из форума, изчетох няколко теми. Вече съм наясно с играта на параметри, която ме очаква, но преди това се налага да я стартирам.
Сега идва ред и на въпросите:
- Ако подам директно захранване на шнека той трябва ли да тръгне? Защото не тръгва при директно захранване, също така и на клемата 4-5-6 по точно 4 никога не се появява фаза, дори и когато задам команда PELt.
- Къде е фоторезистора и за какво служи в самата горелка какво индикира.
- Термо-резистора на пелетния вход на горелката за какво е, само да мери температурата в горивната камера ли?
Най-важен въпрос: Как да излъжа горелката, че комина има тяга?
П.С. вчера при първия ми сблъсък с горелката след като и дам заявка за запалване, тя блокираше, след това пак заявка и пак блокираше и към този момент все още не бях обърнал внимание, че си има код на грешки и незнам каква е била грешката. Тъй като стана късно и имам малко бебе на 3 месеца си върна другата врата и запалих котела на въглища. Довечера продължавам да се боря, надявам се след като съм получил отговори на въпросите ми.
След като ми направиха оферта за първо пускане от фирмата вносител за 498лв, веднага ми стана ясно, че има нещо гнило с тея горелки, но както и да е.
Вчера се оитах да я пусна за "сефте", но тя не пожела. Порових из форума, изчетох няколко теми. Вече съм наясно с играта на параметри, която ме очаква, но преди това се налага да я стартирам.
Сега идва ред и на въпросите:
- Ако подам директно захранване на шнека той трябва ли да тръгне? Защото не тръгва при директно захранване, също така и на клемата 4-5-6 по точно 4 никога не се появява фаза, дори и когато задам команда PELt.
- Къде е фоторезистора и за какво служи в самата горелка какво индикира.
- Термо-резистора на пелетния вход на горелката за какво е, само да мери температурата в горивната камера ли?
Най-важен въпрос: Как да излъжа горелката, че комина има тяга?
П.С. вчера при първия ми сблъсък с горелката след като и дам заявка за запалване, тя блокираше, след това пак заявка и пак блокираше и към този момент все още не бях обърнал внимание, че си има код на грешки и незнам каква е била грешката. Тъй като стана късно и имам малко бебе на 3 месеца си върна другата врата и запалих котела на въглища. Довечера продължавам да се боря, надявам се след като съм получил отговори на въпросите ми.
filmatoplo
- майстор
За стотина лв ги пускам ама си далеко от Бургас предполагам.
Последна промяна от filmatoplo на ср ное 02, 2016 3:05 pm, променено общо 3 пъти.
еееее тъкмо тази сутрин си записах твоя телефон!
Така като гледам както е тръгнало ще продавам пелетите и ще напъвам обогатения "кюмур"
Ще се опитам да излъжа така нареченото отрицателно налягане, пък ако не мога ще ти покривам и транспортните разходи.
Ако все пак някой реши да отговори на някой от по евтините въпроси - например за шнека? Така като гледам това с тягата е фирмената тайна на феролитата
Така като гледам както е тръгнало ще продавам пелетите и ще напъвам обогатения "кюмур"
Ще се опитам да излъжа така нареченото отрицателно налягане, пък ако не мога ще ти покривам и транспортните разходи.
Ако все пак някой реши да отговори на някой от по евтините въпроси - например за шнека? Така като гледам това с тягата е фирмената тайна на феролитата
Тема "Пелетни горелки Ferroli Sun и Mikro P7-P12 Инфо,настр. и др." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература